hirdetés
Belföld

Tűzeset és autóbaleset a hétvégén

Csongrád megyében a tűzoltóknak dolgos hétvégéjük volt: tűzesetekhez és árokba borult személyautókhoz hívták ki őket.
Szegedi tűzoltók A kép illusztráció (Forrás: Szeged.hu)
hirdetés

Szombat hajnalban majdnem porrá égett egy szegedi cég háromszáz négyzetméteres telephelye, ahol korábban elektronikai termékeket gyártottak. Az oltáshoz több településről, így Szegedről, Hódmezővásárhelyről és Kistelekről hívtak ki egységeket, összesen hetet. A művelethez csaknem harminc tűzoltót vetettek be, akik hét vízsugarat is használtak. Erőfeszítéseik ellenére a főépületet nem, csak a melléképületeket sikerült megmenteniük. Szerencsére senki sem sérült meg, ugyanakkor az anyagi kár már most több millió forintra tehető.

Vasárnap reggel pedig árokba borulását követően a feje tetejére állt egy autó a 43-as számmal jelzett főúton. A 24-es kilométerszelvényű helyszínre Makóról érkeztek tűzoltó egységek, akik áramtalanítás után a kerekeire állították a balesetet szenvedett járművet. Komolyabb sérülés ezúttal sem keletkezett.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, kétszintes, faszerkezetű hétvégi ház is Szegeden, szintén vasárnap reggel. Az épület üres volt, így személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják.

Délután ismét tűzoltáshoz hívták őket, amikor is egy tízemeletes ház kezdett el füstölni. A füst a szemétledobó helyiségből áramlott ki, azonban a tüzet nem találták. Az épületet azóta kiszellőztették és hőkamerával vizsgálják.

Végül ismét egy autó borult árokba, Algyő közelében. Ezúttal azonban a vezető könnyebben, utasa súlyosabban megsérült. Az eljárás itt is ugyanaz volt: áramtalanítás, majd talpra állítás. A sérült utast sürgősségi osztályra szállították.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámaiPárttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalomhirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen