hirdetés
Belföld

Már a társkeresés sem a régi: fegyveres rablás az első randin

A férfi csak randizni szeretett volna egy lánnyal, helyette azonban rablás áldozata lett.
rablás A kép illusztráció (Forrás: Stuff.co.nz)
hirdetés

Az online ismerkedés veszélyeire általában a nők figyelmét hívják fel, hiszen legtöbbször ők a védtelenebbek, de az is előfordulhat, hogy az "erősebbik nem" képviselőjét éri sérelem, és nem (csak) azért mert összetörték a szívét. 

Egy férfi egy internetes oldalon - feltehetően egy társkeresőn - ismerkedett meg 2016. márciusában a 18 éves P. Enikővel, akivel néhány telefonbeszélgetés és chatbeszélgetést követően megállapodtak abban, hogy közelebbről is megismerkednek egymással. Ennek okán egy személyes találkozót - magyarul randevút - beszéltek meg Mezőcsát üdülőövezeti részében 2016. március 6-án este.

A találka ugyan létrejött, azonban néhány másodperc elteltével a nő közelben elrejtőző 22 éves K. László - Enikő tényleges pasija - , egy késsel arra kényszerítette a sértettet, hogy adja oda neki a nála lévő pénzt és ékszereit, majd a helyszínről mindketten elmenekültek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a feljelentést követően két napon belül azonosították és elfogták a két feltételezett elkövetőt, akiket kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek, továbbá a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök munkáját talán megkönnyíthette, hogy vélhetően az elkövető a saját képeit és telefonszámát használta az ismerkedés során.

Az ilyen esetek elkerülése végett érdemes fényes nappal, forgalmas helyen lebonyolítani az első találkozót, mondjuk egy kávézóban. 

(Forrás: Police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkosTöbb egyeztetést tartanak a jövőben a pártok

Több egyeztetést tartanak a jövőben a pártokEgy halom édességet lopott el a betörő

Egy halom édességet lopott el a betörő


LOPÁS,     BETÖRÉS,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen