Belföld

Azt hitték kutya támadta meg, ám igazából a vitapartnere harapta le az egyik tatabányai férfi fülét

Noha az orvosok azt hitték, hogy a férfi kutyatámadás áldozata lett, kiderült, hogy vitapartnere harapta le a fülét, amelynek maradványát később a kertben találták meg. Ám mivel akkor már sok idő eltelt a szerve elvesztése óta, így nem lehetett visszavarrni.
Bilincs A tettest azóta már azonosították és el is fogták (Forrás: Rbc.ru)

A Komárom-Esztergom megyei online lap, a Kemma.hu arról számolt be nemrégiben, hogy egy férfit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani Tatabányán.

A 42 éves P. Zoltán a lánya barátaival került összetűzésbe. A fiatalok egy telefonon kaptak össze, az apa pedig megpróbálta megakadályozni, hogy tettlegességig fajuljon a vita. Egy kis időelteltével aztán távolabb ment, hogy telefonáljon egyet. Ekkor lépett oda hozzá az ismeretlen 25 éves fiatalember. Elkezdte provokálni P. Zoltánt, majd pedig rá is támadott.

A férfi a Kemma-nak azt mondta, hogy a fiatal férfi a földre lökte őt, elkezdte karmolni az arcát, majd egyszer csak azt érezte, hogy beleharap a fülébe. Az apát azonnal beszállították a kórházba, ahol kiderült, hogy fülének háromnegyedét sikerült leharapnia a támadójának.

Az apa miután hazatért, megtalálta a leharapott fület a kertben. Ám addigra már nagyon sok idő telt el a szerv elvesztésétől kezdve, így nem lehetett visszavarrni a tulajdonosára.

A hatóságok beszámolója szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság "súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" indított eljárást a 25 éves fiatalember ellen, akit már azonosítottak és be is szállítottak. P. Zoltán nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen