hirdetés
Belföld

Kormányszóvivő: biztonság nélkül fabatkát sem érnek a szabadságjogok

A biztonság megteremtése a legfontosabb, minden egyéb szempont, így a szabadság is csupán ezt követi, biztonság nélkül ugyanis "fabatkát sem érnek" a szabadságjogok - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.
Ötpárti egyeztetés a terrorizmus elleni intézkedésekről a Belügyminisztériumban Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője (b) és szakértő kollégája megérkezik a Belügyminisztérium épületéhez 2016. április 1-jén. Pintér Sándor belügyminiszter egyeztetésre hívta a parlamenti frakciók vezetőit az ország biztonsága érdekében szükséges lépésekről, a terrorizmus elleni intézkedésekről - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
hirdetés

Kovács Zoltán azt mondta: a kormány terrorellenes akciótervéről szóló ötpárti egyeztetés célja, hogy feljogosítsák a különböző szerveket - a többi között a rendőrséget és a titkosszolgálatokat - arra, hogy hatékonyan tudjanak fellépni a terrorizmus ellen.

A kormányszóvivő a TV2 Mokka című műsorában a terrorizmusellenes fellépésről szólva hangsúlyozta: a kormány nem akarja megsérteni a szabadságjogokat.

Ötpárti egyeztetés a terrorizmus elleni intézkedésekről a BelügyminisztériumbanMóring József (b) és Firtl Mátyás KDNP-s országgyűlési képviselők megérkeznek a Belügyminisztérium épületéhez 2016. április 1-jén - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kovács Zoltán az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában arról is beszélt, hogy a kormány által tervezett terrorelhárítási információs és bűnügyi központ a feldolgozáson és a döntés-előkészítésen kívül nem végez majd más tevékenységet. Az intézmény lényege az lesz, hogy minden fontos információt összefogjon a terrorizmusról, és így hatékonyabbá tegye a megelőzést.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatoson

A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatosonKéssel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóbanhirdetés
Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök

Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületén

86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületénMegvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen