hirdetés
Belföld

Idős emberektől csalt ki pénzt egy nő

Magát a körzeti orvos új asszisztensének kiadva csalt ki pénzt idősektől egy harmincegy éves nő Környén – derül ki a police.hu oldalon megjelent hírből.
Gyanúsított A körzeti orvos új asszisztensének adta ki magát a nő (Forrás: police.hu)
hirdetés

A 31 éves sárkeresztúri nő ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nő 2016. június kilencedikén, délután fél kettő körül Környén egy idős házaspárral elhitette, hogy ő lesz a körzeti orvos új asszisztense, és megvételre ajánlott fel különböző orvosi segédeszközöket. A gyanútlan idősek odaadták az otthon lévő pénzüket a nőnek, aki ízt ígérte, hogy néhány órán belül kiszállítja a terméket.

Miután a nő sietősen távozott, az idős házaspár beszámolt a történtekről a körzeti megbízottnak, aki a személyleírás alapján a faluban 14 óra 20 perckor igazoltatta a feltételezett elkövetőt. A sárkeresztúri nővel szemben elvégzett ruházatátvizsgálás során a jogtalanul eltulajdonított pénz, illetve – alsó ruházatból – további készpénz is megtalálásra, lefoglalásra került – írták az oldalon.

H. Mónikát a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Részletes adatgyűjtést követően a tettest a napokban hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították – írták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több éve lejárt és egérrágta alapanyagok egy budapesti étterem raktárában

Több éve lejárt és egérrágta alapanyagok egy budapesti étterem raktárában


NÉBIH,     ÉTTEREM,     BUDAPEST

50 ezer forint miatt ölt

50 ezer forint miatt ölt


GYILKOSSÁG,     RENDŐRSÉG,     PÉNZ

Szörnyű állapotok uralkodnak a csepeli tüdőgondozóban

Szörnyű állapotok uralkodnak a csepeli tüdőgondozóbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen