hirdetés
Belföld

Idős emberektől csalt ki pénzt egy nő

Magát a körzeti orvos új asszisztensének kiadva csalt ki pénzt idősektől egy harmincegy éves nő Környén – derül ki a police.hu oldalon megjelent hírből.
Gyanúsított A körzeti orvos új asszisztensének adta ki magát a nő (Forrás: police.hu)
hirdetés

A 31 éves sárkeresztúri nő ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nő 2016. június kilencedikén, délután fél kettő körül Környén egy idős házaspárral elhitette, hogy ő lesz a körzeti orvos új asszisztense, és megvételre ajánlott fel különböző orvosi segédeszközöket. A gyanútlan idősek odaadták az otthon lévő pénzüket a nőnek, aki ízt ígérte, hogy néhány órán belül kiszállítja a terméket.

Miután a nő sietősen távozott, az idős házaspár beszámolt a történtekről a körzeti megbízottnak, aki a személyleírás alapján a faluban 14 óra 20 perckor igazoltatta a feltételezett elkövetőt. A sárkeresztúri nővel szemben elvégzett ruházatátvizsgálás során a jogtalanul eltulajdonított pénz, illetve – alsó ruházatból – további készpénz is megtalálásra, lefoglalásra került – írták az oldalon.

H. Mónikát a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Részletes adatgyűjtést követően a tettest a napokban hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították – írták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A tejfölök felét kifogásolta a Nébih vizsgálata

A tejfölök felét kifogásolta a Nébih vizsgálataHázfalban bujkált egy szökésben lévő férfi Mezőkovácsházán

Házfalban bujkált egy szökésben lévő férfi Mezőkovácsházán


RENDŐRSÉG,     BŰNÜGY,     SZÖKÉS

hirdetés
Gyurcsány Ferenc lesz a DK frakcióvezetője

Gyurcsány Ferenc lesz a DK frakcióvezetőjeGázolás miatt pótlóbuszok járnak Vác és Vácrátót között

Gázolás miatt pótlóbuszok járnak Vác és Vácrátót között


VONAT,     BALESET,     VÁC

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen