hirdetés
Belföld

Idős emberektől csalt ki pénzt egy nő

Magát a körzeti orvos új asszisztensének kiadva csalt ki pénzt idősektől egy harmincegy éves nő Környén – derül ki a police.hu oldalon megjelent hírből.
Gyanúsított A körzeti orvos új asszisztensének adta ki magát a nő (Forrás: police.hu)
hirdetés

A 31 éves sárkeresztúri nő ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nő 2016. június kilencedikén, délután fél kettő körül Környén egy idős házaspárral elhitette, hogy ő lesz a körzeti orvos új asszisztense, és megvételre ajánlott fel különböző orvosi segédeszközöket. A gyanútlan idősek odaadták az otthon lévő pénzüket a nőnek, aki ízt ígérte, hogy néhány órán belül kiszállítja a terméket.

Miután a nő sietősen távozott, az idős házaspár beszámolt a történtekről a körzeti megbízottnak, aki a személyleírás alapján a faluban 14 óra 20 perckor igazoltatta a feltételezett elkövetőt. A sárkeresztúri nővel szemben elvégzett ruházatátvizsgálás során a jogtalanul eltulajdonított pénz, illetve – alsó ruházatból – további készpénz is megtalálásra, lefoglalásra került – írták az oldalon.

H. Mónikát a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Részletes adatgyűjtést követően a tettest a napokban hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították – írták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Meghalt Földi Imre, a Nemzet Sportolója

Meghalt Földi Imre, a Nemzet SportolójaCigarettacsempészeket fogtak el Ásotthalmon és Röszkén

Cigarettacsempészeket fogtak el Ásotthalmon és Röszkén


ÁSOTTHALOM,     RÖSZKE,     NAV

hirdetés
A „CEU-s vircsaft” ellen tüntettek a Nyugati téren

A „CEU-s vircsaft” ellen tüntettek a Nyugati téren


BUDAPEST,     TÜNTETÉS,     CEU

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményeiEgyre fontosabb a magyar munkavállalóknak, hogy gyerekbarát legyen egy állás

Egyre fontosabb a magyar munkavállalóknak, hogy gyerekbarát legyen egy állás


CSALÁD,     MUNKA,     KARRIER

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen