hirdetés
Belföld

A Procter&Gamble és a SPAR 5 millió forintot adományoz iskolai tornatermek felújítására

A Procter&Gamble idén a SPAR Magyarországgal együttműködve új kampányt indított, amely az ország általános és középiskolái számára tornaterem-felújítási lehetőséget kínál. A július 20-ig tartó program keretében azok a vásárlók, akik a SPAR üzleteiben P&G termékeket vásárolnak, hozzájárulnak, hogy több mint 25 iskola megnyerhesse az összesen 5 millió forint értékű nyeremény valamelyikét.
Melinda A legfontosabb a gyerekek egészséges fejlődése
hirdetés

A KSH 2015-ös adatai szerint jelenleg több mint egymillió gyermek jár általános iskolába valamint középfokú oktatási intézménybe. Az összesen 8357 oktatási intézményt célzó program kezdeményezői nem véletlenül választották a támogatásnak ezt a módját: a két vállalat elkötelezett a gyermekek egészséges fejlődéséért, és felelős vállalatokként fontosnak tartják, hogy a vásárlók bevonásával, a közös gondoskodás jegyében javítsák az iskolások mindennapos sportolási lehetőségeit, és növeljék ezáltal a gyermekek sport és mozgás iránti szeretetét.

A Procter&Gamble és a SPAR Magyarország közös társadalmi felelősségvállalási kampányának keretében az ország minden iskolája lehetőséget kap a másfélmillió forint értékű fődíj vagy az egymillió forintos különdíj elnyerésére. A nyereményjáték július 20-ig tart, a nyeremények összegét tornaterem-felújításra ajánlja fel a két vállalat. A programban most bárki részt vehet, és szavazhat a kiválasztott iskolára mindössze egyetlen termék – Ariel, Always, Ambi Pur, blend-a-med, Bonux, Discreet, head&shoulders, Gillette, Jar, Lenor, Naturella, Old Spice, Oral-B, Pampers, Pantene, Venus vagy Wella – vásárlásával és a játék hivatalos weboldalára történő regisztrációval.

 „Fontosanak tartjuk a gyermekek egészséges fejlődését, és támogatjuk, hogy a sport szeretete ne csak a különórák, délutáni edzések vagy szabadtéri mozgás következtében alakuljon ki, hanem igen jelentős szerepet kapjon az iskolai tornaórák kereteiben is. Ehhez elengedhetetlen egy jól felszerelt és biztonságos tornaterem.” – mondta Matej Podobnik, a Procter&Gamble közép-európai régiójának kommunikációs menedzsere. „Kezdeményezésünkkel az a célunk, hogy ne csupán felhívjuk az emberek figyelmét a sport jelentőségére, de mozgósítsuk is őket, és tudatosítsuk, hogy most egy apró mozdulattal – azzal, hogy hová nyúlnak a polcokon – tudatos döntést hozhatnak, és ezzel változásokat indíthatnak el több száz kisiskolás életében.”

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan program mellé állhatunk, amely kiemelten fontos a gyermekek és családjaik életében. A gyerekek hétköznapjaiknak a felét az iskolában töltik, ezzel a kampánnyal pedig mi is hozzájárulhatunk a mindennapos testnevelésórák fejlesztéséhez.” – tette hozzá Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. “A napi mozgás minősége legalább olyan fontos, mint a mennyisége, és ehhez a gyermekeknek megfelelő és biztonságos tornaeszközökre van szüksége. Most a vásárlókkal együtt támogathatjuk a gyermekek fizikai és szellemi fejlődését.”

Gyerekszáj: Milyen lenne álmaid tornaterme?

 

Ugrálóvár, konditerem, úszómedence… Csak néhány dolog azok közül, amit iskolás gyerekek soroltak fel, amikor a P&G álmaik tornaterméről kérdezte őket. A kisfilmből kiderül, hogy a kisiskolások egyik kedvenc mozgásformája az ugrálóvár; sokan szívesen látnának ilyen eszközt iskolájuk tornatermében. A megkérdezett diákok több mint háromnegyede sivárnak tartja a tornetermük megjelenését is: a legtöbb kislány szerint jó lenne, ha több színes dekoráció jelenne meg, míg a kisfiúk kedvenc csapatuk és sportolóik képeit látnák szívesen a falakon. A különböző kívánságok, mint például boxzsák, úszómedence és pingpongasztal mellett volt, aki az egész tornatermet egy óriás homokozóvá változtatná.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szolnokon láttak egy barna medvét

Szolnokon láttak egy barna medvét


MEDVE,     SZOLNOK,     MAGYARORSZÁG

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámaiHárom gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharban

Három gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharbanhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen