hirdetés
Belföld

Jobbik: offshore cégekkel üzletel a kormány

A Jobbik alelnöke azzal vádolja a kormányt, hogy offshore cégekkel üzletel, és ilyen módon tünteti el a közműdíjat fizető magyar emberek pénzét.
offshore A kép illusztráció (Forrás: Awdnews.com)
hirdetés

Volner János hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt kifogásolta, hogy a Hunguard Kft. több milliárd forintos megrendeléshez juthat. Az ellenzéki politikus arra vár választ, hogy kik a cég tényleges tulajdonosai, ki áll a mögött az offshore cég mögött, amely bevásárolta magát a vállalatba és "ki az a fideszes politikus, aki a végső haszonélvezője tulajdonosként ennek a biznisznek".

Szerinte a közműbefizetések egy részét, több 100 millió forintot adózatlanul viszik ki majd Magyarországról.

Volner János közölte: nem "diszkrét kormányzati hátszél", hanem "valóságos hurrikán" repíti a céget, amelynek működését a törvényhozás eszközével is segítették.

Mint mondta, a Javelin nevű offshore cég tulajdonosainak nemzetbiztonsági átvilágítását illetően sem kaptak választ, ugyanakkor pártja szerint nemcsak a bankbiztonságért felelős cég egyszerű munkavállalóit kell átvilágítani, hanem a tulajdonosok kilétével kapcsolatban is meg kell győződni arról, hogy a magyar nemzetbiztonsági érdekek nem kerülnek-e veszélybe.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapesten is elindult a távfűtés

Budapesten is elindult a távfűtés


BUDAPEST,     TÁVFŰTÉS,     FŐTÁV

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen