hirdetés
Belföld

Nyolc dohányboltba törtek be, de a rendőrök elkapták őket

A gyanú szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen nyolc nemzeti dohányboltba törtek be az érpataki férfiak, de a rendőrség elfogta őket – olvasható a police.hu oldalon.
Rendőrök Összesen nyolc nemzeti dohányboltba törtek be az érpataki férfiak, de a rendőrség elfogta őket (Forrás: police.hu)
hirdetés

2015 októbere és 2016 augusztusa között összesen nyolc Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei dohányboltba törtek be ismeretlen tettesek, akik készpénzt és dohányárut vittek magukkal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya az adatgyűjtést és a beszerzett információk elemzését követően a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával augusztus 31-én hajnalban elfogtak négy helybeli férfit, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

Az ötödik, jelenleg szökésben lévő társuk ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a négy gyanúsított közül K. Gábor 49 éves és B. Mihály 31 éves érpataki lakosokat bűnügyi őrizetbe vette. Az illetékes bíróság a rendőrség kezdeményezésére 2016. szeptember másodikán elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását.

A rendőrök a gyanúsítottak lakóhelyein megtartott házkutatások során feltehetően az elkövetéshez használt ruhákat és eszközöket foglaltak le. Az ügyben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Orbán Viktor is felszólal Brüsszelben - Élőben

Orbán Viktor is felszólal Brüsszelben - ÉlőbenKutatják, mi a baj az iskolai nyelvoktatással

Kutatják, mi a baj az iskolai nyelvoktatással


IDEGEN NYELV,     OKTATÁS,     ISKOLA

hirdetés
Vádat emeltek a ladi emberölés feltételezett elkövetője ellen

Vádat emeltek a ladi emberölés feltételezett elkövetője ellen


LAD,     EMBERÖLÉS,     VÁDEMELÉS

Kisebb robbanás volt egy budapesti társasházban

Kisebb robbanás volt egy budapesti társasházban


ROBBANÁS,     TŰZ,     BUDAPEST

Oszlopnak csapódott egy autó Túrkevén, a vezető meghalt

Oszlopnak csapódott egy autó Túrkevén, a vezető meghalt


TÚRKEVE,     BALESET,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen