hirdetés
Belföld

10 perc alatt elfogták az óbudai betörőt

Az otthon tartózkodó sértett arra lett figyelmes, hogy a lakásába betörni készülnek, ezért kinyitotta lakása ajtaját, a betörő pedig futva elmenekült a helyszínről.
betörö A betörő egyik szerszáma (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett kísérlet miatt B. Sándor 55 éves budapesti lakossal szemben.

A férfi 2016. szeptember 19-én 13 óra körül egy Budapest III., Vihar utcai lakásba próbált meg betörni, de az otthon tartózkodó sértett meghallotta és kinyitotta az ajtót. A férfi ekkor futva elmenekült a helyszínről. A sértett utána szaladt és közben értesítette a rendőrséget.

A rendőrök 10 perc múlva a Budapest III., Akác köz és Folyamőr utca kereszteződésében elfogták B. Sándort, akinek ruházatátvizsgálásakor több, betörések elkövetéséhez használatos tárgyat találtak és foglaltak le tőle.

A férfit előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Jövő májusra kiépülhet az országos jégesőkár mérséklő rendszer

Jövő májusra kiépülhet az országos jégesőkár mérséklő rendszerAz amerikai kormánynak „nincs hatásköre vagy szándéka” tárgyalni a CEU-ról

Az amerikai kormánynak „nincs hatásköre vagy szándéka” tárgyalni a CEU-ról


CEU,     USA,     EGYETEM

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen