Belföld

Tíz budapesti kerületben is lezárások lesznek vasárnap kerékpáros felvonulás miatt

Tíz fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be vasárnap egy kerékpáros felvonulás miatt, lezárják egyebek mellett a Margit hidat és a Lánchidat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.
criticalmass Egy korábbi kerékpáros felvonulás (Forrás: Criticalmass.hu)

A forgalomkorlátozások az I., a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a XII., a XIII., a XIV. és a XVIII. kerületben lesznek.

Délután fél kettőtől fél négyig szakaszosan és időszakosan lezárják a többi között a Millenáris parkot, a Margit körutat, a Margit hidat, a Szent István körutat, a Nyugati teret, a Teréz körutat, az Oktogont, az Andrássy utat, a Hősök terét, a Thököly utat, a Rákóczi utat, a Blaha Lujza teret, a József körutat, az Üllői utat, a Kálvin teret, a Múzeum körutat, a Károly körutat, a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Széchenyi István teret, a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Krisztina körutat, valamint a Széll Kálmán teret - olvasható a közleményben.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen