hirdetés
Belföld

Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen (Videóval!)

A XV. kerületben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben – olvasható a police.hu oldalon.
Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen (Forrás: YouTube / PoliceHungary)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a BRFK Célkörözési Osztálya a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve október 24-én délelőtt fél tizenkettő után hat perccel a XV. kerületi Nyírpalota úton elfogott egy 44 éves felsőgagyi lakost, majd a férfit a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, és kihallgatást követően a Fővárosi BV Intézetbe szállították, ahol megkezdte jogerős büntetését.

Mint írják, a 44 éves férfi ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben

  • közokirat-hamisítás,
  • lopás,
  • csalás,
  • sikkasztás,
  • illetve más bűncselekmények

elkövetése miatt. A férfi elfogásáról egy videót is nyilvánosságra hoztak, ami alább is megtekinthető.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Halálos baleset történt Csákvár közelében


CSÁKVÁR,     BALESET,     RENDŐRSÉG

Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét

Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét


NAV,     MISKOLC,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen