Belföld

Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen (Videóval!)

A XV. kerületben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben – olvasható a police.hu oldalon.
Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a rendőrök által elfogott férfi ellen (Forrás: YouTube / PoliceHungary)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a BRFK Célkörözési Osztálya a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve október 24-én délelőtt fél tizenkettő után hat perccel a XV. kerületi Nyírpalota úton elfogott egy 44 éves felsőgagyi lakost, majd a férfit a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, és kihallgatást követően a Fővárosi BV Intézetbe szállították, ahol megkezdte jogerős büntetését.

Mint írják, a 44 éves férfi ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben

  • közokirat-hamisítás,
  • lopás,
  • csalás,
  • sikkasztás,
  • illetve más bűncselekmények

elkövetése miatt. A férfi elfogásáról egy videót is nyilvánosságra hoztak, ami alább is megtekinthető.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen