hirdetés
Belföld

Időseket vertek át „gyógytakaróval” Székesfehérváron

A rendőrség november 3-án őrizetbe vett egy 33 éves nőt otthonában, mert ápolónőnek adta ki magát és így vert át székesfehérvári idős embereket...
Idős néni A kép illusztráció (Forrás: Medium.com)
hirdetés

A nő a 70 és 90 év közötti áldozatai lakásába azzal kéredzkedett be, hogy ő a háziorvos új asszisztense, majd „gyógytakaró” címen adott nekik takarókat, melyekért számos esetben, több tízezer forintot is elfogadott, mondván, annak árát az Országos Egészségbiztosítási Pénztár később úgyis visszafizeti.

A 33 éves sárkeresztúri nőt a rendőrség, csalás bűntettének gyanúsítottjaként hallgatta ki, majd vette őrizetbe.

A székesfehérvári rendőrök kérik azok jelentkezését, akik hasonló jellegű bűncselekmény áldozatává váltak jelentkezzenek személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívják a 06-22/566-020 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen