hirdetés
Belföld

Lopott szerszámokkal teli gépkocsival hajtottak szalagkorlátnak

Betörés során ellopott szerszámok voltak a két férfi autójában, amikor szalagkorlátnak hajtottak. Az ellopott szerszámok végül visszakerültek a tulajdonoshoz.
Összetört autó Szalagkorlátnak hajtottak a betörők (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a rendőrökhöz arról érkezett bejelentés december kilencedikén a kora reggeli órákban, hogy Badacsonytördemic egyik utcájában egy személyautó ütközött neki az út melletti szalagkorlátnak.

A tapolcai rendőrök hamarosan a helyszínre érkeztek, ahol a balesetet okozó jármű mellett két férfit igazoltattak. Amikor átvizsgálták az autót, a rendőrök több elektromos kézi szerszámgépet is találtak, ezek eredetét azonban sem a gépkocsi vezetője, sem pedig annak utasa nem tudta igazolni – így aztán előállították őket a helyi rendőrkapitányságra.

Lopott szerszámokAz autóban lopott szerszámok voltak (Forrás: police.hu)

A rendőrök megállapították, hogy a személyautóban talált, több mint egymillió forint értékű munkaeszközök lopásból származnak, ezért a nyomozók a 28 éves vigántpetendi és a 25 éves sümegi férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, illetve előterjesztést tettek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

December 11-én a Veszprémi Járásbíróság a 28 éves férfi előzetes letartóztatását, míg a 25 éves férfival szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

A lopott szerszámokat a tulajdonosuk hiánytalanul visszakapta a nyomozóktól.

A rendőrök visszaadják tulajdonosának a szerszámokatA rendőrök visszaadják tulajdonosának a szerszámokat (Forrás: police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Fokozott vadveszély az utakon

Fokozott vadveszély az utakonLjubljana nevét vette fel egy XI. kerületi tér

Ljubljana nevét vette fel egy XI. kerületi térhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen