hirdetés
Belföld

Lopott szerszámokkal teli gépkocsival hajtottak szalagkorlátnak

Betörés során ellopott szerszámok voltak a két férfi autójában, amikor szalagkorlátnak hajtottak. Az ellopott szerszámok végül visszakerültek a tulajdonoshoz.
Összetört autó Szalagkorlátnak hajtottak a betörők (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a rendőrökhöz arról érkezett bejelentés december kilencedikén a kora reggeli órákban, hogy Badacsonytördemic egyik utcájában egy személyautó ütközött neki az út melletti szalagkorlátnak.

A tapolcai rendőrök hamarosan a helyszínre érkeztek, ahol a balesetet okozó jármű mellett két férfit igazoltattak. Amikor átvizsgálták az autót, a rendőrök több elektromos kézi szerszámgépet is találtak, ezek eredetét azonban sem a gépkocsi vezetője, sem pedig annak utasa nem tudta igazolni – így aztán előállították őket a helyi rendőrkapitányságra.

Lopott szerszámokAz autóban lopott szerszámok voltak (Forrás: police.hu)

A rendőrök megállapították, hogy a személyautóban talált, több mint egymillió forint értékű munkaeszközök lopásból származnak, ezért a nyomozók a 28 éves vigántpetendi és a 25 éves sümegi férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, illetve előterjesztést tettek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

December 11-én a Veszprémi Járásbíróság a 28 éves férfi előzetes letartóztatását, míg a 25 éves férfival szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

A lopott szerszámokat a tulajdonosuk hiánytalanul visszakapta a nyomozóktól.

A rendőrök visszaadják tulajdonosának a szerszámokatA rendőrök visszaadják tulajdonosának a szerszámokat (Forrás: police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen