hirdetés
Belföld

Újabb részletek a soproni gyilkosságról

Egy 33 és egy 25 éves arlói lakossal szemben folytat eljárást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A megölt férfi lakókocsija A két gyanúsított ruhákat lopott a megölt férfi lakókocsijából (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint december 13-án érkezett bejelentés a rendőségre arról, hogy egy holttestet találtak Sopron külterületén, és mivel a halálesettel kapcsolatban, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

A rendőrök december 19-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, V. Sándor 33 és P. Mihály 25 éves arlói lakosokat. A két férfi Sopronban dolgozott, és egy helyi munkásszállón lakott, a későbbi áldozatukat ismerték.

December 10-én az esti órákban megjelentek az 58 éves sértett lakókocsijánál, és miután kifeszítették a lakókocsi ajtaját, a bent talált ruhaneműket elkezdték összeszedni. Közben az idősebb férfi megérkezett a lakókocsihoz, és kérdőre vonta a két férfit – akik ezt követően többször bántalmazták őt. A bántalmazott férfi a súlyos sérülései következtében meghalt.

V. Sándort és P. Mihályt kihallgatták, a két férfi ekkor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondták azt is, hogy egy, a soproni szállásuk közelében lévő szemetesben rejtették el a megölt férfitól lopott ruhákat.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói december 20-án megtalálták és lefoglalták a két férfi által eldobott ruhaneműket.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hat találatos nem volt, így most is tovább nő a főnyeremény

Hat találatos nem volt, így most is tovább nő a főnyereményOrbán Viktor évértékelő beszéde: ez a nyolc év jól sikerült

Orbán Viktor évértékelő beszéde: ez a nyolc év jól sikerülthirdetés
A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen

A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen


HIDVÉGHI BALÁZS,     FIDESZ,     ENSZ

Kimentettek egy férfit a Dunából a rendőrök

Kimentettek egy férfit a Dunából a rendőrök


RENDŐRSÉG,     BUDAPEST,     DUNA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen