hirdetés
Belföld

Újabb részletek a soproni gyilkosságról

Egy 33 és egy 25 éves arlói lakossal szemben folytat eljárást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A megölt férfi lakókocsija A két gyanúsított ruhákat lopott a megölt férfi lakókocsijából (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint december 13-án érkezett bejelentés a rendőségre arról, hogy egy holttestet találtak Sopron külterületén, és mivel a halálesettel kapcsolatban, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

A rendőrök december 19-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, V. Sándor 33 és P. Mihály 25 éves arlói lakosokat. A két férfi Sopronban dolgozott, és egy helyi munkásszállón lakott, a későbbi áldozatukat ismerték.

December 10-én az esti órákban megjelentek az 58 éves sértett lakókocsijánál, és miután kifeszítették a lakókocsi ajtaját, a bent talált ruhaneműket elkezdték összeszedni. Közben az idősebb férfi megérkezett a lakókocsihoz, és kérdőre vonta a két férfit – akik ezt követően többször bántalmazták őt. A bántalmazott férfi a súlyos sérülései következtében meghalt.

V. Sándort és P. Mihályt kihallgatták, a két férfi ekkor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondták azt is, hogy egy, a soproni szállásuk közelében lévő szemetesben rejtették el a megölt férfitól lopott ruhákat.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói december 20-án megtalálták és lefoglalták a két férfi által eldobott ruhaneműket.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több éve lejárt és egérrágta alapanyagok egy budapesti étterem raktárában

Több éve lejárt és egérrágta alapanyagok egy budapesti étterem raktárában


NÉBIH,     ÉTTEREM,     BUDAPEST

50 ezer forint miatt ölt

50 ezer forint miatt ölt


GYILKOSSÁG,     RENDŐRSÉG,     PÉNZ

Szörnyű állapotok uralkodnak a csepeli tüdőgondozóban

Szörnyű állapotok uralkodnak a csepeli tüdőgondozóbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen