hirdetés
Belföld

Idős nőt mentettek meg a rendőrök

A bokor tövében megtalált 89 éves kecskeméti nő megfagyhatott volna, ha a rendőrök nem találnak rá időben.
Rendőrautó A kép illusztráció (Forrás: behir.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint kecskeméti rendőröket december 31-én 2 óra 10 perckor értesítették arról, hogy eltűnt egy 89 éves nő, aki az adatgyűjtés szerint 1 óra 40 perckor hagyta el az otthonát. Az eltűnésekor zavartan viselkedő nő keresésére a rendőrök alaposan átvizsgálták a környéket, beleértve ebbe a szomszédos utcákat, a lépcsőházakat, a parkokat, a buszmegállókat és minden olyan helyet, ahol az asszony felkutatása eredményre vezethet.

Végül hajnali fél öt körül állampolgári segítségnek köszönhetően megtalálták a nőt egy bokor tövében feküdve. A rendőrök a szolgálati autójukban lévő pokróccal betakarták az idős nőt, és a fűtött autóba ültették, amíg a mentők kiérkeztek.

Segítsünk a rászorulóknak!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosságtól azt kéri, hogy figyeljenek a rászorulókra, hiszen nem csak az utcán, de emellett a lakókörnyezetükben is élhetnek hideg, fűtetlen lakásban idős, beteg vagy egyéb okból segítségre szorulók.

A rendőrség kérése szerint amennyiben szabadban magatehetetlen embert látunk, azonnal hívjuk a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Gulyás: tovább folytatódik az adócsökkentés

Gulyás: tovább folytatódik az adócsökkentéshirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen