hirdetés
Belföld

Idős nőt mentettek meg a rendőrök

A bokor tövében megtalált 89 éves kecskeméti nő megfagyhatott volna, ha a rendőrök nem találnak rá időben.
Rendőrautó A kép illusztráció (Forrás: behir.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint kecskeméti rendőröket december 31-én 2 óra 10 perckor értesítették arról, hogy eltűnt egy 89 éves nő, aki az adatgyűjtés szerint 1 óra 40 perckor hagyta el az otthonát. Az eltűnésekor zavartan viselkedő nő keresésére a rendőrök alaposan átvizsgálták a környéket, beleértve ebbe a szomszédos utcákat, a lépcsőházakat, a parkokat, a buszmegállókat és minden olyan helyet, ahol az asszony felkutatása eredményre vezethet.

Végül hajnali fél öt körül állampolgári segítségnek köszönhetően megtalálták a nőt egy bokor tövében feküdve. A rendőrök a szolgálati autójukban lévő pokróccal betakarták az idős nőt, és a fűtött autóba ültették, amíg a mentők kiérkeztek.

Segítsünk a rászorulóknak!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosságtól azt kéri, hogy figyeljenek a rászorulókra, hiszen nem csak az utcán, de emellett a lakókörnyezetükben is élhetnek hideg, fűtetlen lakásban idős, beteg vagy egyéb okból segítségre szorulók.

A rendőrség kérése szerint amennyiben szabadban magatehetetlen embert látunk, azonnal hívjuk a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több mint ezer fűkaszát loptak el egy csepeli telepről

Több mint ezer fűkaszát loptak el egy csepeli telepről


FŰKASZA,     RENDŐRSÉG,     LOPÁS

Hamarosan ingyenes lesz a KRESZ- és nyelvvizsga

Hamarosan ingyenes lesz a KRESZ- és nyelvvizsgaA hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményeihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen