hirdetés
Belföld

Busszal ütközött egy autó Budapesten

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó hétfőn Budapesten, a XXII. kerületben, a 6-os főút egy szakaszát teljes szélességében lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Busszal ütközött egy autó Budapesten Tűzoltók és rendőr Budapesten, a 6-os főúton, az M0-s autóút felüljárója közelében, ahol menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó 2017. január 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

Kisdi Máté elmondta, az M0-s autóút felüljárója közelében, a Kolozsvári utcánál történt balesetben - az első információk szerint - hárman sérültek meg: ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje, aki beszorult a járműbe, és a tűzoltók szabadították ki.

Busszal ütközött egy autó Budapesten Budapest, 2017. január 2. Mentők, tűzoltó és rendőrök Budapesten, a 6-os főúton, az M0-s autóút felüljárója közelében, ahol menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó 2017. január 2-án.  MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen