hirdetés
Belföld

Több helyen is tűz ütött ki az országban

Az elmúlt órákban az ország több részén tűz ütött ki, Nyirád mellett Siófokon, Budapesten, valamint Dunaújvárosban is kigyulladtak épületek.
Lángoló tető A kép illusztráció (Forrás: stuff.co.nz)
hirdetés

Tűz Nyirádon és Siófokon

Kedd délután a nyirádi Dózsa György utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy lakóház egyik lakrésze gyulladt ki – értesült a 24.hu. A tűzoltók Ajkáról és Badacsonytomajról vonultak a helyszínre, több vízsugárral kezdték meg az oltást, és a tetőszerkezetet is megbontják. Az égő konyhából kihoztak egy gázpalackot, amelyet le kellett hűteni. A tűzben egy ember megsérült.

Ugyancsak a 24.hu írta, hogy egy száz négyzetméteres ház tetőzete is kigyulladt Siófokon, a tűz a közelben lévő garázsra is átterjedt. A Vadvirág utcába a helyi és balatonfűzfői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik együttesen dolgoztak azon, hogy a melléképületben, illetve a lakóépületben keletkezett tüzet eloltsák.

Tűz egy dunaújvárosi panellakásban

Két embert mentettek ki a tűzoltók egy dunaújvárosi harmadik emeleti panellakásból, ahol kedd délután tűz ütött ki – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta: a Barátság úti, harmadik emeleti panellakás egyik helyiségében berendezési tárgyak égtek. A tűzoltók két embert mentettek ki az ingatlanból. A helyszíni információk szerint egyiküket füstmérgezéssel, illetve első- és másodfokú égési sérülésekkel, másikukat füstmérgezéssel vitték kórházba.

A szóvivő hozzátette, a tűzoltók a lángokat eloltották, az épület átszellőztetését és az utómunkálatokat végzik.

Lakástűz Budapesten

Kigyulladt egy társasházi lakás kedd délután a főváros XII. kerületében a Németvölgyi úton, füstmérgezés miatt két embert kórházba vittek - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a második emeleti égő lakásból egy eszméletlen férfit hoztak ki a tűzoltók, egy másik férfit a kigyulladt lakás feletti lakásból mentettek ki, oda ugyanis átterjedt a lángok okozta füst.

Az oltás és az utómunkálatok idejére a Németvölgyi utat a Pagony utcától felfelé mindkét irányban lezárták - közölte a szóvivő.

(Felhasznált forrás: MTI)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szolnokon láttak egy barna medvét

Szolnokon láttak egy barna medvét


MEDVE,     SZOLNOK,     MAGYARORSZÁG

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámaiHárom gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharban

Három gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharbanhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen