hirdetés
Belföld

Hat nyaralóba tört be, de elfogták

Elfogták a rendőrök a siófoki betörések székesfehérvári elkövetőjét, aki összesen hat nyaralóba tört be.
Az egyik betörés helyszíne A rendőrök elfogták a betörőt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a siófoki járőrök január harmadikán este fél hét körül egy helyi ikernyaralóhoz mentek, mivel arról érkezett bejelentés, hogy betörtek az épületbe. A helyszínen aztán a rendőrök észre vették, hogy a ház ikerszomszédjában is be voltak törve az ablakok.

Amikor a környező utcákat ellenőrizték, az egyik járőr zörgést, aztán csattanást hallott, ekkor a hang irányába mentek. Később a rendőrök arra lehettek figyelmesek, hogy egy épület riasztója is megszólalt, és egy nyaraló udvaráról újból zörgést hallottak.

A járőrök a hang forrásához siettek, és az egyik udvaron egy férfit találtak. Az ekkor elfogott 45 éves székesfehérvári lakos elismerte, hogy ő tört be a környékbeli nyaralókba, amelyek egyikébe még be is költözött.

Elfogyasztott élelmiszerAz egyik házba be is költözött a betörő, itt a talált ételt is megette (Forrás: police.hu)

Mint elmondta, ebben a házban használta a vizet, a villanyt és a gázt is, de még a házban talált élelmiszereket is elfogyasztotta. Egy másik épületből pedig egy kerékpárt, valamint két továbbiból élelmiszereket és ruhát lopott el.

S. Attilát a rendőrök előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol 4 rendbeli lopás vétség, valamint 2 rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Kihallgatása során a férfi részletes beismerő vallomást tett, az ezt követő helyszíni kihallgatáson pedig megmutatta a nyomozóknak azokat a nyaralókat, amelyeket feltört.

A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén több mint háromszázan haltak meg az utakon

Idén több mint háromszázan haltak meg az utakonhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen