hirdetés
Belföld

Hat nyaralóba tört be, de elfogták

Elfogták a rendőrök a siófoki betörések székesfehérvári elkövetőjét, aki összesen hat nyaralóba tört be.
Az egyik betörés helyszíne A rendőrök elfogták a betörőt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a siófoki járőrök január harmadikán este fél hét körül egy helyi ikernyaralóhoz mentek, mivel arról érkezett bejelentés, hogy betörtek az épületbe. A helyszínen aztán a rendőrök észre vették, hogy a ház ikerszomszédjában is be voltak törve az ablakok.

Amikor a környező utcákat ellenőrizték, az egyik járőr zörgést, aztán csattanást hallott, ekkor a hang irányába mentek. Később a rendőrök arra lehettek figyelmesek, hogy egy épület riasztója is megszólalt, és egy nyaraló udvaráról újból zörgést hallottak.

A járőrök a hang forrásához siettek, és az egyik udvaron egy férfit találtak. Az ekkor elfogott 45 éves székesfehérvári lakos elismerte, hogy ő tört be a környékbeli nyaralókba, amelyek egyikébe még be is költözött.

Elfogyasztott élelmiszerAz egyik házba be is költözött a betörő, itt a talált ételt is megette (Forrás: police.hu)

Mint elmondta, ebben a házban használta a vizet, a villanyt és a gázt is, de még a házban talált élelmiszereket is elfogyasztotta. Egy másik épületből pedig egy kerékpárt, valamint két továbbiból élelmiszereket és ruhát lopott el.

S. Attilát a rendőrök előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol 4 rendbeli lopás vétség, valamint 2 rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Kihallgatása során a férfi részletes beismerő vallomást tett, az ezt követő helyszíni kihallgatáson pedig megmutatta a nyomozóknak azokat a nyaralókat, amelyeket feltört.

A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szolnokon láttak egy barna medvét

Szolnokon láttak egy barna medvét


MEDVE,     SZOLNOK,     MAGYARORSZÁG

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 25. heti nyerőszámaiHárom gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharban

Három gépkocsi ütközött, lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharbanhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen