hirdetés
Belföld

„Tisztességes kereszténynek” tartja magát a lányát éveken át erőszakoló férfi

Egy aszódi férfi tizenkét éven keresztül napi rendszerességgel kényszerítette a lányát szexuális együttlétre, az első alkalommal a lány mindössze tíz éves volt.
Gyermekbántalmazás A lányt rendszeresen szexuális együttlétre kényszerítette az apja - A kép illusztráció (Forrás: henrytolerlawgroup.com)
hirdetés

A Bors szerint a férfi látszólag „mintaéletet” élt, a feleségével hat gyermeket neveltek, és a büntetlen előéletű, fuvarosként dolgozó K. Csaba úgy tűnt, hogy „igaz keresztényhez méltóan” irányítja a családja hétköznapjait.

A környezetükben talán az tűnhetett fel, hogy a hozzátartozóival kifejezetten szigorú volt a férfi – azt viszont valószínűleg nem sejtették, hogy az aszódi apa rendszeresen követ el szexuális bűncselekményt a lányával szemben.

K. Csaba 1992-ven született lányának 10 éves korától kezdődően rendszeresen át kellett járnia a családi ház telkén épített konditerembe, ahol az apja a fekvőpadon közösült vele. Volt olyan eset is, amikor a lány apja egy akácfából faragott bottal verte meg a kislányt, és azt parancsolta neki, hogy senkinek ne beszéljen a történtekről.

2006-ban a lánynak már az apja szobájába kellett költöznie, ahol a férfi napi-kétnapi rendszerességgel használta a lányát a vágyai kielégítésére. Hogy teljes egészében ellenőrzése alá vonja a gyermekét, az iskolából is kivette őt, így a lány 18 éves koráig magántanuló volt.

A kisgyermekkorától tartó borzalmak akkor értek véget, amikor a lány beleszeretett egy fiúba, és elmesélte neki, hogy min ment keresztül egy évtizeden át.

Az utolsó szó jogán az apa azt üzente a lányának, hogy

„költözzön a szívébe békesség, és ne a gonoszság irányítsa tetteit.”

Állítása szerint „nem követte el ezeket a bűnöket”, és visszavárja őt a családja, a másik lánya pedig, mint mondta, azt írta, hogy csak akkor megy férjhez, ha ő vezeti az oltárhoz.

Emellett azt mondta:

„Mindig tisztességesen éltem, Krisztus tanítása szerint, mélyen keresztény vagyok, szeretem a gyerekeimet és a feleségemet is”.

Rédei Géza tanácsvezető végül jogerősen 14 év fegyházra ítélte K. Csabát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámaiPárttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalomhirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen