hirdetés
Belföld

Egy ember meghalt, negyvenhét megsérült a táplánypusztai tűz miatt

Egy ember meghalt a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthonban keletkezett tűz miatt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kellett kórházba vinni - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-t.
Tűz ütött ki a táplánypusztai szociális otthonban - Egy ember meghalt, negyvenhét megsérült Tűzoltók a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiéniés Otthonban, ahol tűz keletkezett 2017. január 7-én. Egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kórházba vittek. MTI Fotó: Krizsán Csaba
hirdetés

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy már eloltották a tüzet, amely az épület ruharaktárában keletkezett, ahol meggyulladtak a ruhák, majd a lángok átterjedtek a folyosóra.

Az otthonban tartózkodó hetvenhárom embert a tűzoltók kimenekítették, az intézmény másik épületében helyezték el. Valamennyien fekvőbetegek. A nagy füst miatt légzőkészülékben mentették a betegeket a tűzoltók, akik több mint tíz járművel vonultak a helyszínre.

Az otthon honlapja szerint a 350 személyes intézményben számottevő kórházi kezelést nem igénylő pszichiátriai betegeket, értelmileg akadályozottakat, időskori demenciában szenvedőket és szenvedélybetegeket ápolnak, gondoznak.

Tűz ütött ki a táplánypusztai szociális otthonban - Egy ember meghalt, negyvenhét megsérültRendőrök, mentők és tűzoltó a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiéniés Otthonban, ahol tűz keletkezett 2017. január 7-én. Egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kórházba vittek. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkosTöbb egyeztetést tartanak a jövőben a pártok

Több egyeztetést tartanak a jövőben a pártokEgy halom édességet lopott el a betörő

Egy halom édességet lopott el a betörő


LOPÁS,     BETÖRÉS,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen