hirdetés
Belföld

Egy ember meghalt, negyvenhét megsérült a táplánypusztai tűz miatt

Egy ember meghalt a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthonban keletkezett tűz miatt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kellett kórházba vinni - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-t.
Tűz ütött ki a táplánypusztai szociális otthonban - Egy ember meghalt, negyvenhét megsérült Tűzoltók a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiéniés Otthonban, ahol tűz keletkezett 2017. január 7-én. Egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kórházba vittek. MTI Fotó: Krizsán Csaba
hirdetés

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy már eloltották a tüzet, amely az épület ruharaktárában keletkezett, ahol meggyulladtak a ruhák, majd a lángok átterjedtek a folyosóra.

Az otthonban tartózkodó hetvenhárom embert a tűzoltók kimenekítették, az intézmény másik épületében helyezték el. Valamennyien fekvőbetegek. A nagy füst miatt légzőkészülékben mentették a betegeket a tűzoltók, akik több mint tíz járművel vonultak a helyszínre.

Az otthon honlapja szerint a 350 személyes intézményben számottevő kórházi kezelést nem igénylő pszichiátriai betegeket, értelmileg akadályozottakat, időskori demenciában szenvedőket és szenvedélybetegeket ápolnak, gondoznak.

Tűz ütött ki a táplánypusztai szociális otthonban - Egy ember meghalt, negyvenhét megsérültRendőrök, mentők és tűzoltó a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiéniés Otthonban, ahol tűz keletkezett 2017. január 7-én. Egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kórházba vittek. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Fegyverrel követelt pénzt egy autós egy gyalogostól Budapesten

Fegyverrel követelt pénzt egy autós egy gyalogostól BudapestenTöbb gyalogost is elütöttek az esti órákban, ketten életüket vesztették

Több gyalogost is elütöttek az esti órákban, ketten életüket vesztették


RENDŐRSÉG,     BALESET,     BUDAPEST

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen