hirdetés
Belföld

40 mázsa tűzifa és körbálák lángoltak

Rendőrök figyeltek fel a füstre és az akkor már több méter magas lángokra Tataházán, és azonnal megkezdték a tűz oltását, amint az alvó tulajdonost és a szomszédokat értesítették a veszélyhelyzetről.
Tűzeset A tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint január kilencedikén Tataháza belterületén gépkocsizó járőrszolgálatot látott el Martinkovits Milán r. törzszászlós és Fődi Péter r. törzsőrmester, amikor 2 óra 30 perckor a házak felett nagy kiterjedésű, sűrű füstöt, illetve az egyik ingatlannál tüzet észleltek.

Ekkor a helyszínre siettek, ahol az ingatlan udvarán elhelyezett mintegy 40 mázsa tűzifa és két körbála égett – ekkor már többméteres magasságban lángolt a tűzifa és a két bála.

A rendőrök értesítették a tűzoltókat, valamint haladéktalanul felébresztették a házban élő embereket és a szomszédokat, továbbá intézkedtek a házak elhagyására a kialakult veszélyhelyzetben.

A lakókkal közösen megkezdték a tűz oltását, és az ingatlanra vezető autóbehajtóban felhalmozott, a tűzoltók számára akadályt jelentő tárgyak eltávolítását is.

A Bácsalmás Önkormányzati Tűzoltók a helyszínre kiérve rövid időn belül eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Tűzeset(Forrás: police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Lelőtte társát a vadászaton egy bokodi férfi

Lelőtte társát a vadászaton egy bokodi férfihirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen