hirdetés
Belföld

40 mázsa tűzifa és körbálák lángoltak

Rendőrök figyeltek fel a füstre és az akkor már több méter magas lángokra Tataházán, és azonnal megkezdték a tűz oltását, amint az alvó tulajdonost és a szomszédokat értesítették a veszélyhelyzetről.
Tűzeset A tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint január kilencedikén Tataháza belterületén gépkocsizó járőrszolgálatot látott el Martinkovits Milán r. törzszászlós és Fődi Péter r. törzsőrmester, amikor 2 óra 30 perckor a házak felett nagy kiterjedésű, sűrű füstöt, illetve az egyik ingatlannál tüzet észleltek.

Ekkor a helyszínre siettek, ahol az ingatlan udvarán elhelyezett mintegy 40 mázsa tűzifa és két körbála égett – ekkor már többméteres magasságban lángolt a tűzifa és a két bála.

A rendőrök értesítették a tűzoltókat, valamint haladéktalanul felébresztették a házban élő embereket és a szomszédokat, továbbá intézkedtek a házak elhagyására a kialakult veszélyhelyzetben.

A lakókkal közösen megkezdték a tűz oltását, és az ingatlanra vezető autóbehajtóban felhalmozott, a tűzoltók számára akadályt jelentő tárgyak eltávolítását is.

A Bácsalmás Önkormányzati Tűzoltók a helyszínre kiérve rövid időn belül eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Tűzeset(Forrás: police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több mint ezer fűkaszát loptak el egy csepeli telepről

Több mint ezer fűkaszát loptak el egy csepeli telepről


FŰKASZA,     RENDŐRSÉG,     LOPÁS

Hamarosan ingyenes lesz a KRESZ- és nyelvvizsga

Hamarosan ingyenes lesz a KRESZ- és nyelvvizsgaA hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményeihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen