hirdetés
Belföld

40 mázsa tűzifa és körbálák lángoltak

Rendőrök figyeltek fel a füstre és az akkor már több méter magas lángokra Tataházán, és azonnal megkezdték a tűz oltását, amint az alvó tulajdonost és a szomszédokat értesítették a veszélyhelyzetről.
Tűzeset A tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint január kilencedikén Tataháza belterületén gépkocsizó járőrszolgálatot látott el Martinkovits Milán r. törzszászlós és Fődi Péter r. törzsőrmester, amikor 2 óra 30 perckor a házak felett nagy kiterjedésű, sűrű füstöt, illetve az egyik ingatlannál tüzet észleltek.

Ekkor a helyszínre siettek, ahol az ingatlan udvarán elhelyezett mintegy 40 mázsa tűzifa és két körbála égett – ekkor már többméteres magasságban lángolt a tűzifa és a két bála.

A rendőrök értesítették a tűzoltókat, valamint haladéktalanul felébresztették a házban élő embereket és a szomszédokat, továbbá intézkedtek a házak elhagyására a kialakult veszélyhelyzetben.

A lakókkal közösen megkezdték a tűz oltását, és az ingatlanra vezető autóbehajtóban felhalmozott, a tűzoltók számára akadályt jelentő tárgyak eltávolítását is.

A Bácsalmás Önkormányzati Tűzoltók a helyszínre kiérve rövid időn belül eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Tűzeset(Forrás: police.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Fegyverrel követelt pénzt egy autós egy gyalogostól Budapesten

Fegyverrel követelt pénzt egy autós egy gyalogostól BudapestenTöbb gyalogost is elütöttek az esti órákban, ketten életüket vesztették

Több gyalogost is elütöttek az esti órákban, ketten életüket vesztették


RENDŐRSÉG,     BALESET,     BUDAPEST

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen