hirdetés
Belföld

Feltörték a jobbikos Mirkóczki Ádám irodáját

A jobbikos Mirkóczki Ádám a Facebook-oldalán megdöbbenve írta, hogy feltörték az irodáját – egy kiemelten védett képviselői irodaházban.
Mirkóczki Ádám Feltörték a jobbikos Mirkóczki Ádám irodáját (Forrás: sikerado.hu)
hirdetés

Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő megdöbbenéssel adott hangot annak a Facebook oldalán, hogy az Országgyűlés Képviselői Irodaházában található negyedik emeleti irodájának ajtaját tárva-nyitva találták. A képviselő úgy tudja, hogy ismeretlenek feltörték az irodát.

„Ugye ez az irodaház, amely elvileg szigorúan védett objektum és biztonságos beléptetőrendszerrel rendelkezik. Ennek ellenére simán feltörték az irodánkat, ahol kollégámmal közösen végezzük napi munkánkat” – írta.

Szóvá tette továbbá, hogy kollégájával már hetedik éve a nemzetbiztonsági, illetve a honvédelmi- és rendészeti bizottságban dolgoznak, és mindketten nemzetbiztonsági átvilágításon esnek át, valamint nemzetbiztonsági védelem alatt állnak, ugyanis „minősített adatokkal, kvázi államtitkokkal” dolgoznak.

„Mindez a kiemelten védett képviselői irodaházban történik...” – jegyezte meg Mirkóczki.

Egyelőre nem tudják, hogy beléptek-e a számtógépeikbe, vagy hogy eltűnt-e valami, ahogyan azt sem, hogy esetlegesen miről készülhetett másolat. A jobbikos képviselő egyben kijelentette, hogy a rendőrségnél és az Alkotmányvédelmi Hivatalnál megteszik a szükséges lépéseket.

„Ugyanakkor az is nagyon érdekelne, hogy vajon lehet-e összefüggés a betörés és a pénteki sajtótájékoztatóm között, ahol arról beszéltem, hogy rendszeresen jelentkezni fogunk egri- és Heves megyei fideszes korrupciós ügyekkel...” – zárta a bejegyzést.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Benkő: megvan a garancia a Magyar Honvédség fejlesztésére

Benkő: megvan a garancia a Magyar Honvédség fejlesztéséreToroczkai László platformot alakítana a Jobbikon belül

Toroczkai László platformot alakítana a Jobbikon belülhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen