hirdetés
Belföld

A jobbikos képviselő nem vehetett részt a Maradj Talpon! vetélkedőjében

Varga Dániel – a Jobbik Ifjúsági Tagozatának tagja – a Maradj Talpon nevű kvízműsorban szeretett volna játszani, és bár egy ideig úgy tűnt, hogy ezt megteheti, később váratlanul úgy döntöttek, hogy mégsem mehet. Vona Gábor az ügy kapcsán azt írta a közösségi oldalán, hogy egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy „tombol az orbánizmus”.
Maradj Talpon! A jobbikos képviselő nem vehetett részt a Maradj Talpon! vetélkedőjében (Forrás: comment.blog.hu)
hirdetés

Varga Dánielt a közösségi oldalán megosztott bejegyzés szerint behívták a meghallgatásra, kitöltettek vele egy tesztet és egy interjú is készült vele, majd a válogatás végén tudatták vele, hogy valószínűleg mehet játszani január 11-én. Január negyedikén egy telefonos munkatárs is megkereste, ekkor pontosították az adatokat, és tájékoztatták róla, hogy várják a stúdióban felvételre.

Erről egy levelet is küldtek neki, amelyben a pontos adatokat egyeztették, és a végén még azt is hozzátették:

„Várunk szeretettel, és számítunk rád!”

Varga Dániel hétfő délutánig úgy készült, hogy részt vehet a műsorban, majd újabb telefonos megkeresést kapott, amelyben arról tájékoztatták őt, hogy „felső vezetői döntés alapján mégsem mehet a kvízjátékba”.

Az újabb telefonos munkatárs elmondta, hogy röstelli a dolgot, és nem is érti, hogy miért két nappal a felvétel előtt derült fény erre. Amikor Varga rákérdezett, hogy mi áll a döntés hátterében, meglepő választ kapott.

„Amikor rákérdeztem a dolog miértjére, a válasz az volt, hogy a munkahelyem miatt. Két mondattal később azonban kibújt a szög a zsákból, a munkatárs közölte, hogy politikai okok vannak a háttérben” – olvasható a megosztott bejegyzésben.

„Csak nem az a baj, hogy az egyik politikai párt tagja vagyok?” – kérdezte ekkor, ám erre már nem kapott választ.

Bár Varga Dániel elmondása szerint megérti, hogy a szervezőknek jogában áll eldönteni, hogy ki mehet játszani, és ki nem, az mégsem hagyja nyugodni, ahogyan végül ez a döntés megszületett.

„ A válogatón egyébként külön rákérdeztem arra, hogy nem probléma-e, hogy önkormányzati képviselő vagyok, és az Országgyűlésben dolgozom tanácsadóként” – idézte fel.

Akkor azt mondták neki, hogy ez egyáltalán nem gond, „hiszen számos önkormányzati képviselő, polgármester és országgyűlési dolgozó fordult már meg náluk”.

„Hogy mi az egész történet tanulsága? Ahhoz, hogy talpon maradj, először le kell térdelned!” – jegyezte meg.

Vona Gábor sem hagyta szó nélkül az esetet. Szintén a közösségi oldalán azt írta:

„Egyre nyilvánvalóbb: tombol az orbánizmus”.

Úgy véli: a miniszterelnök egyre távolabb kormányozza Magyarországot a demokráciától, és „azt hiszi, az ország az ő tulajdona".

„Ott, ahol a köztévé egy vetélkedőjéből kizárnak valakit azért, mert a Jobbiknál dolgozik, komoly gondok vannak. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy 2018-ban visszaadjuk Magyarországot, beleértve a közmédiát is a magyar embereknek.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 24. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 24. heti nyerőszámaiBeismerte az emberölést a szökött rab

Beismerte az emberölést a szökött rabhirdetés
Tóth Bertalant választották az MSZP elnökének

Tóth Bertalant választották az MSZP elnökénekLyukaszászló-adományozó akcióval indul a Mi Hazánk mozgalom

Lyukaszászló-adományozó akcióval indul a Mi Hazánk mozgalomMedvét láttak Miskolcon

Medvét láttak Miskolconhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen