hirdetés
Belföld

„Hivatalosan is megerősítették”, hogy meghalt Ghaith Pharaon

Valóban meghalt az FBI és az Interpol által körözött szaúdi üzletember, Ghaith Pharaon, aki Magyarországon elhíresült – tudta meg a Hvg.hu a pakisztáni Attock Csoporttól.
Ghaith Pharaon Valóban meghalt Ghaith Pharaon (Forrás: blogaszat.hu)
hirdetés

Már a hétvégén is megjelentek nem hivatalos forrásból származó értesülések, amelyek szerint a Magyarországon elhíresült Ghaith Pharaon szaúdi üzletember Bejrútban meghalt, a gyászolók pedig az itt található Four Seasons hotelben vehettek tőle végső búcsút

Az Attock Csoport, illetve az ahhoz tartozó cégek honlapján ugyanakkor eközben nem jelent meg a halálhír, és Pharaont még mindig elnökként, illetve igazgatóként tüntetik fel. Végül a HVG kérdésére a pakisztáni Attock Csoport egyik cége, az Attock Petroleum megerősítette, hogy január 6-án meghalt a vállalatcsoport elnöke, Ghaith R. Pharaon.

Az Attock Csoport elnöke volt a Magyarországon elhíresült Ghaith Pharaon, aki korábban ingatlant vásárolt Orbán Viktor szomszédságában, ügyvédjén keresztül üzletelt a miniszterelnök vejével, valamint akit az FBI és az Interpol többek között terrorfinanszírozás gyanúja alapján köröz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A pártok szerint nem változott a Jobbik az elmúlt években

A pártok szerint nem változott a Jobbik az elmúlt években


JOBBIK,     PÁRTOK,     FIDESZ

Őrizetben a kenézi gyilkosság gyanúsítottja

Őrizetben a kenézi gyilkosság gyanúsítottjahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen