hirdetés
Belföld

„Hivatalosan is megerősítették”, hogy meghalt Ghaith Pharaon

Valóban meghalt az FBI és az Interpol által körözött szaúdi üzletember, Ghaith Pharaon, aki Magyarországon elhíresült – tudta meg a Hvg.hu a pakisztáni Attock Csoporttól.
Ghaith Pharaon Valóban meghalt Ghaith Pharaon (Forrás: blogaszat.hu)
hirdetés

Már a hétvégén is megjelentek nem hivatalos forrásból származó értesülések, amelyek szerint a Magyarországon elhíresült Ghaith Pharaon szaúdi üzletember Bejrútban meghalt, a gyászolók pedig az itt található Four Seasons hotelben vehettek tőle végső búcsút

Az Attock Csoport, illetve az ahhoz tartozó cégek honlapján ugyanakkor eközben nem jelent meg a halálhír, és Pharaont még mindig elnökként, illetve igazgatóként tüntetik fel. Végül a HVG kérdésére a pakisztáni Attock Csoport egyik cége, az Attock Petroleum megerősítette, hogy január 6-án meghalt a vállalatcsoport elnöke, Ghaith R. Pharaon.

Az Attock Csoport elnöke volt a Magyarországon elhíresült Ghaith Pharaon, aki korábban ingatlant vásárolt Orbán Viktor szomszédságában, ügyvédjén keresztül üzletelt a miniszterelnök vejével, valamint akit az FBI és az Interpol többek között terrorfinanszírozás gyanúja alapján köröz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen