hirdetés
Belföld

Németh Szilárd elmondta, melyik „álcivil” szervezeteket „takarítaná el”

A Fidesz frakcióvezető-helyettese még kedden fejtette ki sajtótájékoztatóján, hogy „el kell takarítani” az országból az „álcivil” szervezeteket – amelyhez szerinte jó lehetőséget teremt Donald Trump megválasztása is.
Németh Szilárd Németh Szilárd elmondta, melyik „álcivil” szervezeteket „takarítaná el” (Forrás: pestisracok.hu
hirdetés

A keddi sajtótájékoztatóján Németh Szilárdot azzal kapcsolatban kérdezték, hogy törvénnyel kötelezhetik-e a civil szervezetek vezetőit vagyonbevallásra, amelyre ő többek között azt felelte, hogy a „Soros-birodalom álciviljeit” a „globális nagytőke” és a „politikai korrektség világának” a nemzeti kormányok fölötti „átnyomása” céljából tartják fönt.

Így aztán véleménye szerint

„ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani”.

Azzal pedig, hogy Donald Trumpot amerikai elnökké választották, meglátása szerint elérkezett ennek a nemzetközi lehetősége is.

„Most ennek, én úgy érzem, hogy eljött a nemzetközi lehetősége is. Nem titkolom, az új elnök megválasztásával” – mondta.

Az ATV szerda reggeli műsorában már az is elhangzott, hogy mely szervezeteket szeretnének eltakarítani – ilyenek a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International is.

Mint mondta, az olyan „álcivil” szervezetekről beszélt, amelyek meglátása szerint „a születésüknél és főnökeiknél fogva tartoznak Soros Györgyhöz” – mint véli, ezeknek a szervezeteknek a létrehozói pontosan tudják, hogy „nem civil szervezetet hoznak létre”, hanem olyat, amely az ország politikáját befolyásolni akarja „úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon”.

(A lenti videón 6 perc 30 másodperc körül kezdődik az érintett rész.)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Ellenzéki együttműködési javaslatot tett az Együtt

Ellenzéki együttműködési javaslatot tett az Együtt


EGYÜTT,     PÁRTOK,     ELLENZÉK

hirdetés
A DK önálló listát indít, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet majd

A DK önálló listát indít, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet majdHalálos baleset történt Kecskeméten

Halálos baleset történt Kecskeméten


KECSKEMÉT,     ÜTKÖZÉS,     BUSZ

Szexuális kényszerítés miatt vádat emeltek egy budapesti tanár ellen

Szexuális kényszerítés miatt vádat emeltek egy budapesti tanár ellenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen