hirdetés
Belföld

Németh Szilárd elmondta, melyik „álcivil” szervezeteket „takarítaná el”

A Fidesz frakcióvezető-helyettese még kedden fejtette ki sajtótájékoztatóján, hogy „el kell takarítani” az országból az „álcivil” szervezeteket – amelyhez szerinte jó lehetőséget teremt Donald Trump megválasztása is.
Németh Szilárd Németh Szilárd elmondta, melyik „álcivil” szervezeteket „takarítaná el” (Forrás: pestisracok.hu
hirdetés

A keddi sajtótájékoztatóján Németh Szilárdot azzal kapcsolatban kérdezték, hogy törvénnyel kötelezhetik-e a civil szervezetek vezetőit vagyonbevallásra, amelyre ő többek között azt felelte, hogy a „Soros-birodalom álciviljeit” a „globális nagytőke” és a „politikai korrektség világának” a nemzeti kormányok fölötti „átnyomása” céljából tartják fönt.

Így aztán véleménye szerint

„ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani”.

Azzal pedig, hogy Donald Trumpot amerikai elnökké választották, meglátása szerint elérkezett ennek a nemzetközi lehetősége is.

„Most ennek, én úgy érzem, hogy eljött a nemzetközi lehetősége is. Nem titkolom, az új elnök megválasztásával” – mondta.

Az ATV szerda reggeli műsorában már az is elhangzott, hogy mely szervezeteket szeretnének eltakarítani – ilyenek a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International is.

Mint mondta, az olyan „álcivil” szervezetekről beszélt, amelyek meglátása szerint „a születésüknél és főnökeiknél fogva tartoznak Soros Györgyhöz” – mint véli, ezeknek a szervezeteknek a létrehozói pontosan tudják, hogy „nem civil szervezetet hoznak létre”, hanem olyat, amely az ország politikáját befolyásolni akarja „úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon”.

(A lenti videón 6 perc 30 másodperc körül kezdődik az érintett rész.)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tuzson: a választás lesz az igazi döntés a migrációról

Tuzson: a választás lesz az igazi döntés a migrációrólEzer fogyasztónál nincsen áram

Ezer fogyasztónál nincsen áramÖt autó ütközött össze Érd térségében

Öt autó ütközött össze Érd térségében


RENDŐRSÉG,     BALESET,     ERD

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen