hirdetés
Belföld

Feltöltőkártyás szerződések szűnhetnek meg

Július elsejével megszűnnek azok a mobiltelefonos feltöltőkártyás szerződések, amikor az előfizetők nem nyilatkoznak - közölte az NMHH a Magyar Közlönyben.
Kötelező nyilatkozni róla Kötelező nyilatkozni róla (Forrás: hirmagazin.eu)
hirdetés

Az új rendelet szerint a szolgáltató köteles értesíteni az előfizetőt az adategyeztetés és a személyazonosság miatt. A személyazonosságot az előfizetés megkötése előtt, vagy az adategyeztetés érdekében a már megadott adatok alapján végzik el.

Ha az előfizetőnek nincs erre alkalmas magyar okmánya, akkor csak személyesen bemutatott, beutazásra vagy itt tartózkodásra jpogosító okmánnyal lehetséges.

A szabály szerint egy lakossági előfizetővel legfeljebb 10, egy üzletivel legfeljebb 50 szerződés köthető, egy feltöltős SIM-kártya csak egy hívószámhoz tartozhat.

A szolgáltató az év közepéig legalább kétszer köteles jelezni az előfizető felé, hogy megszűnik az olyan feltöltős SIM-kártya szerződés, amelyről nem nyilatkoznak. Ha nem teszi meg, minden előre fizetett díjas szerződése megszűnik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámaiPárttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalomhirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen