hirdetés
Belföld

Késsel és baseball ütővel támadott egymásra két család

Két család tagjai támadtak egymásra Jászapátin. A baseball ütővel, késekkel és szerszámnyelekkel támadó garázdákat elfogták a rendőrök.
Rendőrök vezetik el az egyik garázdát A helyszínről elmenekülő három férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök (Forrás: YouTube)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint az F. család és B. család tagjai hosszabb ideje tartó haragos viszony miatt kerültek szóváltásba január 11-én délelőtt fél 11 körül egy jászapáti parkolóban.

A felek a szóváltást követően szerszámnyelekkel, késekkel és baseball ütővel támadtak egymásra az utcán – a verekedésnek végül a közelben járőröző rendőrök vetettek véget, akik az elkövetéshez használt fegyvereket lefoglalták.

A verekedésben ketten sérültek meg könnyebben, a helyszínről elmenekülő három férfit pedig rövid időn belül elfogták a rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták F. Ferencné 48 éves, F. Tamás 25 éves, B. Benjamin 18 éves, B. Ferenc 21 éves és B. Miklós 53 éves jászapáti lakosokat, ezt követően F. Tamást és B. Miklóst őrizetbe vették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Egy easyJet gép miatt riasztották a Gripeneket

Egy easyJet gép miatt riasztották a GripeneketÜgyészség: már nem gyanúsított az „etikus hekker”

Ügyészség: már nem gyanúsított az „etikus hekker”hirdetés
Palkovics: vitathatatlan, hogy jó irányt jelöltek ki az oktatásban

Palkovics: vitathatatlan, hogy jó irányt jelöltek ki az oktatásbanBaleset miatt késéssel közlekednek a vonatok a Kecskemét-Lakitelek vonalon

Baleset miatt késéssel közlekednek a vonatok a Kecskemét-Lakitelek vonalon


KÉSÉS,     VONAT,     MÁV

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen