hirdetés
Belföld

Késsel és baseball ütővel támadott egymásra két család

Két család tagjai támadtak egymásra Jászapátin. A baseball ütővel, késekkel és szerszámnyelekkel támadó garázdákat elfogták a rendőrök.
Rendőrök vezetik el az egyik garázdát A helyszínről elmenekülő három férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök (Forrás: YouTube)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint az F. család és B. család tagjai hosszabb ideje tartó haragos viszony miatt kerültek szóváltásba január 11-én délelőtt fél 11 körül egy jászapáti parkolóban.

A felek a szóváltást követően szerszámnyelekkel, késekkel és baseball ütővel támadtak egymásra az utcán – a verekedésnek végül a közelben járőröző rendőrök vetettek véget, akik az elkövetéshez használt fegyvereket lefoglalták.

A verekedésben ketten sérültek meg könnyebben, a helyszínről elmenekülő három férfit pedig rövid időn belül elfogták a rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták F. Ferencné 48 éves, F. Tamás 25 éves, B. Benjamin 18 éves, B. Ferenc 21 éves és B. Miklós 53 éves jászapáti lakosokat, ezt követően F. Tamást és B. Miklóst őrizetbe vették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámaiPárttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalomhirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen