hirdetés
Belföld

Vádat emelt az olasz rendőrség a Veronánál balesetet szenvedett busz sofőrje ellen

Azonosították a két, a veronai kórházban ápolt súlyos sérültet, egyikükről kiderült, hogy a busz egyik sofőrje. Az ANSA olasz hírügynökség korábban azt írta, hogy ő ülhetett a volánnál a baleset idején. A rendőrség azzal vádolja, hogy gondatlansága vezethetett a halálos buszbalesethez.
Veronai baleset - Szinyei Merse Pál Gimnázium Egy megemlékező mécsest gyújt az előző napon este történt buszbaleset áldozatainak emlékére a VI. kerületi Szinyei Merse Pál Gimnázium előtt 2017. január 21-én. MTI Fotó: Marjai János
hirdetés

Hétfőn azonosították a halálos áldozatokat és azt a két személyt, akiket Olaszországban kezelnek a veronai buszbalesetben elszenvedett súlyos sérüléseik miatt. Az ANSA olasz hírügynökség korábban úgy értesült, hogy az egyik súlyos sérült a busz egyik magyar sofőrje. Emellett a rendőrség az ügyészségnek az azonosításról megküldött jelentésének alapján a hírügynökség azt írta, hogy valószínűleg arról a sofőrről lehet szó, aki a baleset idején a buszt vezette.

Az olasz rendőrség hétfőn azt közölte, hogy vádat emeltek a sofőr ellen, aki a magyar diákokat szállító és Veronánál balesetet szenvedett buszt vezette. A buszon két magyar sofőr volt, egyikük meghalt a balesetben - írta a The Local.

A buszsofőrt a rendőrség azzal vádolja, hogy gondatlansága, illetve mulasztása miatt következett be a 16 halálos áldozattal járó buszbaleset. A balesetben 11 fiatal, valamint 5 felnőtt vesztette életét, a másik buszvezető is az áldozatok között volt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ötös nem volt, így a négyes majd 4,8 milliót fizetett

Ötös nem volt, így a négyes majd 4,8 milliót fizetetthirdetés
Szél: a következő évtizedekről döntünk áprilisban

Szél: a következő évtizedekről döntünk áprilisbanA Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen

A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen


HIDVÉGHI BALÁZS,     FIDESZ,     ENSZ

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen