hirdetés
Belföld

Közel 17 kilogramm kábítószert foglaltak le a fővárosban

A budapesti rendőrök marihuánát, amfetaminszármazékot, hasist, LSD-bélyegeket és ecstasy tablettákat találtak három kábítószer-kereskedő férfinál.
Az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A rendőrök 2017. február 23-án a Budapest VI., Andrássy úton megállítottak egy autót és az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak. A 22 éves budapesti M. Olivér gépjárművének átvizsgálásakor az ajtókárpit alatt további 101 darab kábítószer-tartalmú tablettát, valamint a csomagtérben 14 darab növényi magot is találtak elrejtve.

A nyomozás eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának és a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának munkatársai beazonosították azt a férfit, akitől M. Olivér korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál, ahonnan éppen egy másik vásárló távozott. N. Péter ruházatának átvizsgálásakor a kabátjában 104 gramm marihuánát találtak.

Rendőrségi raziaA rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál (Forrás: Police.hu)

B. Gábor lakásán a házkutatáskor 15,5 kilogramm marihuánát, 300 gramm amfetaminszármazékot, 416 darab LSD-bélyeget, 2000 darab ecstasy tablettát, 5 gramm hasist és több millió forintot foglaltak le a nyomozók.

A terézvárosi rendőrök mindhárom férfit előállították a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak nyomozást. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy ember meghalt közlekedési balesetben Pápa térségében

Egy ember meghalt közlekedési balesetben Pápa térségében


PÁPA,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten


RENDŐRSÉG,     TEHERUATÓ,     BUSZ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen