hirdetés
Belföld

Közel 17 kilogramm kábítószert foglaltak le a fővárosban

A budapesti rendőrök marihuánát, amfetaminszármazékot, hasist, LSD-bélyegeket és ecstasy tablettákat találtak három kábítószer-kereskedő férfinál.
Az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak (Forrás: Police.hu)
hirdetés

A rendőrök 2017. február 23-án a Budapest VI., Andrássy úton megállítottak egy autót és az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak. A 22 éves budapesti M. Olivér gépjárművének átvizsgálásakor az ajtókárpit alatt további 101 darab kábítószer-tartalmú tablettát, valamint a csomagtérben 14 darab növényi magot is találtak elrejtve.

A nyomozás eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának és a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának munkatársai beazonosították azt a férfit, akitől M. Olivér korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál, ahonnan éppen egy másik vásárló távozott. N. Péter ruházatának átvizsgálásakor a kabátjában 104 gramm marihuánát találtak.

Rendőrségi raziaA rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál (Forrás: Police.hu)

B. Gábor lakásán a házkutatáskor 15,5 kilogramm marihuánát, 300 gramm amfetaminszármazékot, 416 darab LSD-bélyeget, 2000 darab ecstasy tablettát, 5 gramm hasist és több millió forintot foglaltak le a nyomozók.

A terézvárosi rendőrök mindhárom férfit előállították a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak nyomozást. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen