hirdetés
Belföld

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Április tizenharmadikán délután elütött egy 10 éves fiút egy busz Hajdúsámsonban, a baleset körülményeinek tisztázása érdekében a debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
Baleset helyszíne A rendőrség a baleset szemtanúit keresi (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint április 13-án délután három óra körül Hajdúsámsonban egy fiú át akart szaladni a járművek között, ám egy busz elütötte őt. A 10 éves fiút súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol később életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály 09010/1078/2017. bűnügyi számon indított eljárást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

„A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Egy ügyész és három NAV-os került őrizetbe korrupciós bűncselekmény miatt

Egy ügyész és három NAV-os került őrizetbe korrupciós bűncselekmény miatt


ÜGYÉSZSÉG,     NAV,     KORRUPCIÓ

Halálos baleset történt az M7-es autópályán

Halálos baleset történt az M7-es autópályán


M7,     BALESET,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
Botka „politikai műbalhét” emleget kihallgatása kapcsán

Botka „politikai műbalhét” emleget kihallgatása kapcsánA kánikulában rosszul lett fiún segítettek a rendőrök

A kánikulában rosszul lett fiún segítettek a rendőrök


RENDŐRSÉG,     KÁNIKULA,     HŐSÉG

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen