hirdetés
Belföld

Vádat emeltek a ladi emberölés feltételezett elkövetője ellen

Különös kegyetlenséggel ölte meg volt osztálytársát egy férfi Lad községben az ügyészség szerint, ezért a napokban vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t szerdán.
Bírói kalapács A kép illusztráció (Forrás: haon.hu)
hirdetés

Közleményükben azt írták: az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt korábban már többször is büntetett vádlott tavaly januárban egy presszóban találkozott rég nem látott ismerősével, akivel előbb a vendéglátóhelyen, majd annak zárása után az otthonában italozott.

Az ittas férfi egy jelentéktelen sértés miatt támadt rá az ismerősére: téglával fejbe ütötte, acélbetétes bakancsával rugdalta és megtaposta. Miután áldozata nem mutatott életjeleket, a vádlott a testét benzinnel lelocsolta, meggyújtotta, a maradványokat a ház melléképületében elhantolta, vendége holmijait a közelben álló lakatlan épületek kútjaiba dobta.

A sértett eltűnése miatt indult eljárás során a rendőrség tavaly szeptemberben megtalálta az áldozat maradványait és személyes tárgyait.

Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványozott a bíróságnak az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A viharos időjárás miatt késnek egyes budapesti elővárosi vonatok

A viharos időjárás miatt késnek egyes budapesti elővárosi vonatok


VIHAR,     KÉSÉS,     VASÚT

Füstöt észleltek a 3-as metrón, ezért egy szakaszon pótlóbusz jár

Füstöt észleltek a 3-as metrón, ezért egy szakaszon pótlóbusz járhirdetés
Sok dolga volt a tűzoltóknak a vihar miatt

Sok dolga volt a tűzoltóknak a vihar miatthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen