hirdetés
Belföld

Vádat emeltek a ladi emberölés feltételezett elkövetője ellen

Különös kegyetlenséggel ölte meg volt osztálytársát egy férfi Lad községben az ügyészség szerint, ezért a napokban vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t szerdán.
Bírói kalapács A kép illusztráció (Forrás: haon.hu)
hirdetés

Közleményükben azt írták: az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt korábban már többször is büntetett vádlott tavaly januárban egy presszóban találkozott rég nem látott ismerősével, akivel előbb a vendéglátóhelyen, majd annak zárása után az otthonában italozott.

Az ittas férfi egy jelentéktelen sértés miatt támadt rá az ismerősére: téglával fejbe ütötte, acélbetétes bakancsával rugdalta és megtaposta. Miután áldozata nem mutatott életjeleket, a vádlott a testét benzinnel lelocsolta, meggyújtotta, a maradványokat a ház melléképületében elhantolta, vendége holmijait a közelben álló lakatlan épületek kútjaiba dobta.

A sértett eltűnése miatt indult eljárás során a rendőrség tavaly szeptemberben megtalálta az áldozat maradványait és személyes tárgyait.

Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványozott a bíróságnak az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elgázolt két nőt egy teherautó Békéscsabánál

Elgázolt két nőt egy teherautó BékéscsabánálA csomagtartóban rejtegetett egy összekötözött lábú őzet egy férfi

A csomagtartóban rejtegetett egy összekötözött lábú őzet egy férfi


RENDŐRSÉG,     LOPÁS,     BŰNÜGY

Lemondott az Országos Bírói Tanács négy tagja

Lemondott az Országos Bírói Tanács négy tagjahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen