hirdetés
Belföld

Az emberek többsége elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett – közölte Hidvéghi Balázs.
Hidvéghi Balázs Hidvéghi Balázs (Forrás: Fidesz.hu)
hirdetés

A Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta, a nagyobbik kormánypárt az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken több mint 30 ezer emberrel találkoztak.

A nemzeti konzultáció visszaküldött íveinek száma már most, a szerdai határidő előtt meghaladja az 1,6 milliót, ami rekordot jelent, hiszen soha korábban nem vettek még részt ennyien a konzultációban – húzta alá.

Az országjárás visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett – hangsúlyozta, megjegyezve, ezt nemcsak a visszaküldött kérdőívek magas száma mutatja, hanem a fórumokon megjelent emberek magas száma is. 

„Azt érezzük, hogy az emberek aggódnak és szerintük Brüsszel elhibázott politikája veszélyezteti a biztonságukat is”

– emelte ki.

A magyar emberek nem akarják, hogy migránsokkal árasszák el az Európai Uniót és Magyarországot - szögezte le Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató szólt arról, az embereket mélyen felháborítja az is, hogy a magyar baloldal a bevándorlás pártján áll és lebontaná a kerítést. Egyúttal jelezte, hogy a magyar baloldali EP-képviselők megszavazták a Magyarországot elítélő határozatot is.

A fórumok egy visszatérő kérdése volt a fideszes politikus szerint az EP-határozat azon része, melyben egy jogerősen terrorizmusért elítélt ember szabadon bocsájtását követeli és kéri számon Magyarországon.

Ezzel támadják a független magyar bíróság jogerős döntését – közölte, kifejtve azt is, hogy Ahmed H. rátámadt a magyar határőrökre szervezte és lázította az ott jelen lévő illegális bevándorlókat, minderről felvétel is készült.

Ezt kéri az EP számon Magyarországon akkor, amikor Manchesterben ártatlan embereket gyilkoltak bevándorló hátterű terroristák – fogalmazott Hidvéghi Balázs. A tervezett energiaunió is sokak aggodalmát váltja ki – utalt a kommunikációs igazgató arra, hogy Brüsszel veszélybe sodorná az alacsony rezsiárakat is.

„Az elmúlt egy hónap meggyőzött minket arról, hogy a magyarok a kormány mögött állnak ezekben a politikai célkitűzésben; támogatják, hogy kiálljunk a nemzeti szuverenitás mellett, magyar kézben tartsunk fontos döntéseket és szembeszálljunk az elhibázott brüsszeli bevándorláspolitikával”

- emelte ki.

Brüsszel és a Soros-szervezetek ellen csak akkor tudunk hatékonyan fellépni, ha ehhez minél magasabb támogatottságot tudunk felmutatni – közölte.

Forrás: Fidesz.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodák

A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodákA bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrségSzarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között

Szarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között


TAPOLCA,     BALATONEDERICS,     VONAT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen