hirdetés
Belföld

Újabb kampány indul a nemzeti konzultációt követően

Ez most egy „köszönő- és eredménykampány” lesz a Magyar Idők szerint, és azt üzenik vele a magyaroknak, hogy egy „erős és büszke európai országban” élnek.
Nemzeti konzultáció Megköszönik minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációját (Forrás: hirado.hu)
hirdetés

Miután lezárult a nemzeti konzultáció, a kormány köszönő- és eredménykampányt indít, amelynek központi üzenete az lesz, hogy

„Magyarország erős és büszke európai ország”.

A kormány hivatalos oldalán is megjelent néhány órája egy új borítókép, amely megjelenésében a korábbi plakátkampányok arculatát idézi – ezen az olvasható:

„Minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációja. Köszönjük. Magyarország erős és büszke ország.”

Az MTI a Magyar Idők értesülésére hivatkozva azt írta, összesen 1,7 millió ember vett részt a nemzeti konzultációban, akik több mint 90 százaléka támogatja a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatot, illetve általában véve a visszaküldők többsége támogatta a kormány álláspontját.

A nemzeti konzultációval kapcsolatban a szokásos csütörtöki sajtótájékoztatója, a Kormányinfó alkalmával Lázár János megjegyezte:

„Tulajdonképpen 1 millió 700 ezer embert sikerült bevonni a kormányzásba”.

Nagy dolognak nevezte, hogy ilyen sokan visszaküldték az íveket, ugyanis 2014-ben a baloldali pártokra, illetve a Jobbikra kevesebben szavaztak ennél.

A Magyar Idők szerint is fontos eredmény az 1,7 millió visszaküldött konzultációs ív, ugyanis

„a választások előtt szűk egy évvel nagy jelentősége van annak, hogy a kormány ilyen sok állampolgárt tud maga mellé állítani nagyobb horderejű ügyekben”.

Az Index egy korábbi, saját közvélemény-kutatása szerint ugyanakkor jellemzően a Fidesz-szavazók küldték vissza a kérdőíveket, míg a többséget zavarja a konzultáció.

A Magyar Idők szerint azért indokolt a kormány köszöntő- és eredménykampánya, mert „továbbra is napirenden maradnak” a konzultációban szereplő kérdések, a lap szerint ezek közül is elsősorban a határvédelem és a migráció.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodák

A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodákA bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrségSzarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között

Szarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között


TAPOLCA,     BALATONEDERICS,     VONAT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen