hirdetés
Belföld

Borotvával fenyegetőzve akart lopni egy 13 éves gyerek

Egy másik, vele egykorú gyerek telefonját és pénzét követelte egy borotvával fenyegetőzve egy 13 éves fiú Szerencsen, a rendőrök fél órán belül elfogták őt.
Rendőrautó A kép illusztráció (Forrás: miabonyunk.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint június tizenhatodikán a kora esti órákban egy szerencsi édesanya arról értesítette a rendőrséget, hogy a város főutcájában egy idegen fiú megfenyegette 13 éves gyermekét, és először a telefonját, majd pedig a pénzét próbálta elvenni.

A sértett azt mondta, hogy a szintén 13 éves, általa ismeretlen fiú séta közben csatlakozott hozzá, és beszélgetni kezdtek. Ekkor váratlanul a telefonját követelte tőle, azután pedig a pénzét is. Közben egy egyszer használatos borotvát is elővett, és azzal fenyegette a másik gyereket, hogy megvágja.

A fenyegetéstől megrémült gyerek a támadónak azt mondta, hogy kísérje őt haza, és otthon majd ad neki pénzt – a másik gyerek hazakísérte, és a ház előtt várakozott. A megfenyegetett gyerek anyja éppen otthon volt, és amikor gyermeke beszámolt neki a történtekről, kérdőre vonta a támadót – aki erre elmenekült.

A nő ekkor értesítette a rendőröket, akik a rablás bűntett kísérletével megalapozottan gyanúsítható fiút fél órán belül elfogták, majd kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A kórházban ápoltak is szavazhatnak a választáson

A kórházban ápoltak is szavazhatnak a választásonAz M1-es autópályán augusztusig nehezebb lesz közlekedni felújítás miatt

Az M1-es autópályán augusztusig nehezebb lesz közlekedni felújítás miatt


M1,     KÖZLEKEDÉS,     AUTÓPÁLYA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen