hirdetés
Belföld

Ismét többeken segítettek a rendőrök a Balatonnál

Ismét több embert ki kellett menteni a Balatonból, ugyanis az erős szél miatt önerőből már nem tudtak volna partot érni.
Balaton Az erős szél miatt többen is segítségre szorultak a Balatonon (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint vasárnap délután egy órakor Siófok-Sóstónál a Balatonon a parttól megközelítőleg 1200 méterre két segítséget kérő nőre lettek figyelmesek a balatoni vízirendőrök. A bajbajutottak egy gumimatraccal sodródtak a vízen, és a rendőröknek elmondták, hogy önerőből nem tudnak partot érni – a rendőrök ezért a szolgálati hajóba segítették és a partra szállították őket.

Szintén vasárnap, 13 óra 40 perckor egy másik nő és egy férfi ugyancsak gumimatracról kért segítséget a rendőröktől a siófoki Ezüstpartnál. Ők nagyjából 1500 méterre kerültek a parttól, és az erős déli szél, valamint a hullámzás miatt nem tudtak partra jutni. Őket is kivitték a partra a rendőrök.

Egy harmadik segítségkérésre is reagáltak a rendőrök vasárnap: 13 óra 40 perckor a Siófok-Sóstó előtti vízterületen a parttól nagyjából 1200 méterre két sup deszkás személy saját erejéből már nem tudott volna partra jutni az erős szél miatt. A deszkájukkal együtt a hajóba emelték és partra szállították őket a rendőrök.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen