hirdetés
Belföld

Megvált a „migránspárti” tolmácsoktól a Menekültügyi Hivatal

Tíz tolmácstól vált meg tavaly a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal a Magyar Idők szerint a migránsok támogatása miatt.
Tolmácsolás A kép illusztráció (Forrás: vzo.sk)
hirdetés

A lap egyben úgy értesült, hogy mivel megbízhatatlannak tartják, ezért nem alkalmazzák a Debreceni Törvényszéken tolmácsként Aida El-Seaghit, a Migration Aid International társigazgatóját – ő azonban a Magyar Idők szerint a Menekültügyi Hivatalnak és a rendőrségnek is dolgozik.

Aida El-Seaghi 2015-ben megkapta az Önkéntes Központ alapítvány által létrehozott év önkéntese díjat is, méghozzá azért, mert

„80 napon át – több mint 400 órában – minden szabadidejét és szabadságát feláldozva segítette a Magyarországra, s azon belül a debreceni vasútállomásra érkező, valamint a helyi menekülttáborban tartózkodó menekülteket”.

A Magyar Idők úgy tudja, a nő 2016-ban jelentkezett a Debreceni Törvényszéken, ahol azért nem javasolták a foglalkoztatását, mert kétségek vetődtek fel azzal kapcsolatban, hogy pártatlanul el tudja-e majd látni a feladatát – ugyanis a szervezet, amelynek tisztviselője, támogatja a migránsok befogadását, 2015-ben kormányellenes tüntetést szervezett, és nem tesz határozott különbséget a gazdasági bevándorlók és menekültek között.

Az újság úgy tudja, Aida El-Seaghit a rendőrség és a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal is hívta már fordítani.

Mivel a nő is vállal hatósági fordítást, a lap megkereste a Belügyminisztériumot, amelynek közlése szerint tavaly tíz tolmáccsal szakította meg az együttműködést a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal azért, mert a helyzetükkel visszaélve megpróbáltak segítséget nyújtani az eljárás alá vont mingránsoknak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
További szakaszokon rendeltek el árvízi és belvízi készültséget

További szakaszokon rendeltek el árvízi és belvízi készültséget


ÁRVÍZ,     BELVÍZ,     OVF

Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn Ferihegyen

Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn Ferihegyen


FERIHEGY,     PÁNIK,     REPÜLŐTÉR

hirdetés
Orbán: időt nyertünk

Orbán: időt nyertünkEgyütt: még nincs megállapodás az MSZP-Párbeszéddel, de pár helyen lesz

Együtt: még nincs megállapodás az MSZP-Párbeszéddel, de pár helyen lesz


EGYÜTT,     MSZP,     PÁRBESZÉD

Unokázós csalókat buktatott le egy idős nő

Unokázós csalókat buktatott le egy idős nőhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen