hirdetés
Belföld

Nehézkessé válhat bizonyos rákellenes gyógyszerek beszerzése novembertől

A Nemzeti Egészségügyi Alapkezelő hamarosan életbe lépő intézkedése által a Magyar Rákellenes Liga állítása szerint, bizonyos rákellenes gyógyszerek gyakorlatilag beszerezhetetlenné válhatnak hazánkban, ami nem szerencsés.
Nehézkessé válhat bizonyos rákellenes gyógyszerek beszerzése - 2017. szeptember Az évi közel 70 000 rákbeteg felét érintheti hátrányosan az intézkedés (Forrás: ATV)
hirdetés

Az alapkezelő szerint ugyanakkor az intézkedéssel csupán azokat a gyártókat szűrik majd ki, amelyek felhajtják a gyógyszerek árát, így lényegében ezzel csak jót tesznek a betegekkel - tudta meg az ATV.

A Magyar Rákellenes Liga szerint viszont ezzel csak azt érik el, hogy teljesen beszűkül a gyógyszerválasztás szabadsága, így minden bizonnyal sérül majd a betegek bizonyos készítményekkel való ellátása.

Egyes források szerint az évi közel 70 000 rákbeteg felét érintheti hátrányosan az intézkedés.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
A Liberálisok „Stop Orbán” kampányt indítanak

A Liberálisok „Stop Orbán” kampányt indítanak


LIBERÁLISOK,     MLP,     STOP ORBÁN

Szarvasborjú teteme buktatta le az orvvadászt

Szarvasborjú teteme buktatta le az orvvadászthirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen