hirdetés
Belföld

Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét

Közérdekű üzem működésének megzavarása lehet a vád a „levélbetyár” ellen.
NAV Miskolc gyanús levél Hétfőn reggel érkezett riasztás a katasztrófavédelemhez, hogy gyanús levélküldemény érkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal miskolci irodájához (Fotó: Ördög Tibor)
hirdetés

Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy „gyanús fehér porral” megtöltött borítékot adott fel a múlt héten két alkalommal is a szerencsi postahivatalon keresztül. Alapos a gyanú arra is, hogy az ő által küldött levél okozott riadalmat múlt pénteken és e hét hétfőn is a NAV miskolci épületében.

A szerencsi posta dolgozói először szeptember 13-án, majd egy nappal később is találtak fehér poros borítékot. A rendőrség és a katasztrófavédelem speciális egységei lezárták, kiürítették az épületet és környékét.

A vizsgálat során kiderült, hogy a borítékban található fehér por ártalmatlan. Ugyanilyen eseménysor történt 15-én és 18-án Miskolcon, a NAV épületében, ahol ugyancsak gyanús fehér por találtak levelekben.

A megyei rendőr-főkapitányság által ismeretlen tettes ellen indított nyomozás során letartóztattak egy 62 éves szerencsi férfit, aki ellen „közérdekű üzem működésének megzavarása” miatt folyik az eljárás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégénTiltott állatviadal szervezőit fogták el Mohácson

Tiltott állatviadal szervezőit fogták el Mohácsonhirdetés
A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatoson

A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatosonKéssel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi ZuglóbanÖt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök

Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrökhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen