hirdetés
Belföld

Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik

Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik a már meglévő 1100 plakáthelyen kívül – írta a Magyar Nemzet.
Jobbik plakát Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik (Forrás: jobbik.hu)
hirdetés

A Magyar Nemzet megkeresésére a Jobbik azt közölte, hogy újabb cégekkel és magánszemélyekkel tárgyalnak reklámeszközök vásárlásáról, a tárgyalások részleteiről azonban nem akartak bővebb felvilágosítást adni, ugyanis attól tartanak, hogy minden kiszivárgó információ veszélyeztetné a már folyamatban lévő egyeztetések sikerét.

Azt viszont elárulták, hogy részletfizetési konstrukcióval, hitelfelvétel nélkül és önerőből oldották meg a már hozzájuk került plakáthelyek vásárlását, s emellett megjegyezték, hogy a megvásárolt plakáthelyeket csak maguknak tartják fenn, vagyis mások számára nem tervezik bérbe adni őket. Ezt azzal indokolják, hogy a reklámeszközeiket kampányeszközként használják.

A lap megjegyzi, a Jobbik saját reklámfelületek vásárlásával kerülte meg a nyáron elfogadott plakáttörvényt. Amint azt korábban a Magyar Nemzetnek a Jobbik szóvivője elmondta, különféle cégektől 1100 reklámeszközt vettek meg.

Ezzel a plakáttörvény már nem vonatkozik rájuk, hiszen az azt mondja ki, hogy a pártok hirdetési felületet csak listaáron, bármiféle kedvezmény igénybevétele nélkül vásárolhatnak. A Jobbik szóvivője azt nem árulta el, hogy mennyit fizettek a plakáthelyekért, vagy hogy kitől vásároltak.

Pénteken a Jobbik közleményében azt írta, az 1100 saját tulajdonú reklámfelületén azt hirdetik majd, hogy

„béremeléssel a kivándorlást, a határőrséggel kiegészülő kerítéssel és a letelepedési kötvény megszüntetésével a bevándorlást, józan ésszel és tiszta kézzel pedig a korrupciót fogják megállítani”.

A Magyar Nemzet felidézi, Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint egyértelműen átjátszották Simicska Lajos cégének plakáthelyeit a Jobbiknak, ami meglátása szerint korrupció, és felvetődik a tiltott pártfinanszírozás gyanúja, ezért a Fidesz feljelentést tesz az ügyben.

Hollik István megjegyezte, a parlamentben az ellenzéki pártok nem támogatták azokat a javaslatokat, amelyek alapján a kormány és a pártok sem plakátolhattak volna, amivel meglátása szerint az ellenzék bizonyította, hogy „a korrupció pártján áll”.

A Fidesz a Jobbik év eleji országos plakátkampánya után döntött a pártok köztéri hirdetési lehetőségeinek szigorítása mellett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatoson

A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatosonKéssel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóbanhirdetés
Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök

Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületén

86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületénMegvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen