hirdetés
Belföld

Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik

Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik a már meglévő 1100 plakáthelyen kívül – írta a Magyar Nemzet.
Jobbik plakát Újabb reklámfelületeket szerezne meg a Jobbik (Forrás: jobbik.hu)
hirdetés

A Magyar Nemzet megkeresésére a Jobbik azt közölte, hogy újabb cégekkel és magánszemélyekkel tárgyalnak reklámeszközök vásárlásáról, a tárgyalások részleteiről azonban nem akartak bővebb felvilágosítást adni, ugyanis attól tartanak, hogy minden kiszivárgó információ veszélyeztetné a már folyamatban lévő egyeztetések sikerét.

Azt viszont elárulták, hogy részletfizetési konstrukcióval, hitelfelvétel nélkül és önerőből oldották meg a már hozzájuk került plakáthelyek vásárlását, s emellett megjegyezték, hogy a megvásárolt plakáthelyeket csak maguknak tartják fenn, vagyis mások számára nem tervezik bérbe adni őket. Ezt azzal indokolják, hogy a reklámeszközeiket kampányeszközként használják.

A lap megjegyzi, a Jobbik saját reklámfelületek vásárlásával kerülte meg a nyáron elfogadott plakáttörvényt. Amint azt korábban a Magyar Nemzetnek a Jobbik szóvivője elmondta, különféle cégektől 1100 reklámeszközt vettek meg.

Ezzel a plakáttörvény már nem vonatkozik rájuk, hiszen az azt mondja ki, hogy a pártok hirdetési felületet csak listaáron, bármiféle kedvezmény igénybevétele nélkül vásárolhatnak. A Jobbik szóvivője azt nem árulta el, hogy mennyit fizettek a plakáthelyekért, vagy hogy kitől vásároltak.

Pénteken a Jobbik közleményében azt írta, az 1100 saját tulajdonú reklámfelületén azt hirdetik majd, hogy

„béremeléssel a kivándorlást, a határőrséggel kiegészülő kerítéssel és a letelepedési kötvény megszüntetésével a bevándorlást, józan ésszel és tiszta kézzel pedig a korrupciót fogják megállítani”.

A Magyar Nemzet felidézi, Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint egyértelműen átjátszották Simicska Lajos cégének plakáthelyeit a Jobbiknak, ami meglátása szerint korrupció, és felvetődik a tiltott pártfinanszírozás gyanúja, ezért a Fidesz feljelentést tesz az ügyben.

Hollik István megjegyezte, a parlamentben az ellenzéki pártok nem támogatták azokat a javaslatokat, amelyek alapján a kormány és a pártok sem plakátolhattak volna, amivel meglátása szerint az ellenzék bizonyította, hogy „a korrupció pártján áll”.

A Fidesz a Jobbik év eleji országos plakátkampánya után döntött a pártok köztéri hirdetési lehetőségeinek szigorítása mellett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Feljelentést tesz a Fidesz a Jobbik ellen

Feljelentést tesz a Fidesz a Jobbik ellen


FIDESZ,     JOBBIK,     FELJELENTÉS

hirdetés
Néhol továbbra sincs áram Hajdú-Bihar megyében

Néhol továbbra sincs áram Hajdú-Bihar megyébenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen