hirdetés
Belföld

Szél Bernadett arra kíváncsi, létezik-e a „Soros-terv”

Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést adott be, hogy tisztázza, valóban létezik-e a nemzeti konzultáció tévéreklámjában emlegetett „Soros-terv” – számol be róla a HírTV.
Szél Bernadett sajtótájékoztatója Hatvanban Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke, frakcióvezetője érkezik a Kezdjünk egy új korszakot! című sajtótájékoztatójára Hatvanban a városháza elé 2017. október 5-én. MTI Fotó: Komka Péter
hirdetés

A nemzeti konzultáció tévéreklámjában egy bizonyos „Soros-tervről” tesznek említést, azt állítva, hogy Soros György évente egymillió bevándorlót telepítene be az Európai Unió tagországaiba.

A HírTV szerint a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén is téma volt a „sorosozás”, az ellenzéki képviselők ugyanis hangot adtak annak, hogy kétségbe vonják a terv létezését.

Mirkóczki Ádám például azt a kérdést tette fel, hogy „ez a terv létezik-e”, és ha igen, akkor ezt meg tudják-e erősíteni az ott jelenlévő szolgálatok és hatóságok.

„Elég lett volna számomra egy igen-nem. És hogyha igen a válasz, akkor én ezt szeretném részleteiben látni” – mondta a Jobbik szóvivője.

Hasonló kérdésekre szeretne választ találni az LMP is, amelynek társelnöke, Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést nyújtott be a „Soros-terv” létezésének tisztázására.

Szél Bernadett megfogalmazta: ha nem kapja meg a közérdekűadat-kérésben a „Soros-tervet”, azt „tudjuk be annak”, hogy nincsen ilyen, és folyamatosan kormányzati propagandát hallgatunk és látunk, „közpénzből finanszírozva”.

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt azt mondta, számára teljesen egyértelmű, hogy nincsen Soros-terv.

„Ma is hosszú időn keresztül, zárt ülésen vitatkoztak a képviselőtársaim egy olyan kérdésről, amely ebben a formában – napnál világosabb –, hogy nem létezik, kizárólag a Fidesz PR kommunikációjában van ilyen” – jegyezte meg Molnár Zsolt.

Leszögezte: nincs Soros-terv, így arról nem is szükségszerű nemzeti konzultációt folytatni. Meglátása szerint a terv csak figyelemelterelésről szól.

Német Szilárd azonban úgy véli, az ellenzéki képviselők azért vonják kétségbe a terv létezését, hogy ezzel politikai balhét keltsenek, és ennek egyetlen mozgatórugója és célja szerinte az, hogy beteljesedjen Magyarországon „Soros György terve”. Egyben kifogásolta, meglátása szerint az ellenzék pártpoltizálást folytat a testületben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amfetaminlabort működtető vádlottakat ítéltek el Szegeden

Amfetaminlabort működtető vádlottakat ítéltek el Szegeden99 százalékban jogsértés okozza a közúti baleseteket

99 százalékban jogsértés okozza a közúti baleseteketBántalmazta rokonait egy férfi Fertőrákoson, majd öngyilkos lett

Bántalmazta rokonait egy férfi Fertőrákoson, majd öngyilkos lett


HALÁL,     HALÁL,     ÖNGYILKOSSÁG

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen