hirdetés
Belföld

Szél Bernadett arra kíváncsi, létezik-e a „Soros-terv”

Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést adott be, hogy tisztázza, valóban létezik-e a nemzeti konzultáció tévéreklámjában emlegetett „Soros-terv” – számol be róla a HírTV.
Szél Bernadett sajtótájékoztatója Hatvanban Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke, frakcióvezetője érkezik a Kezdjünk egy új korszakot! című sajtótájékoztatójára Hatvanban a városháza elé 2017. október 5-én. MTI Fotó: Komka Péter
hirdetés

A nemzeti konzultáció tévéreklámjában egy bizonyos „Soros-tervről” tesznek említést, azt állítva, hogy Soros György évente egymillió bevándorlót telepítene be az Európai Unió tagországaiba.

A HírTV szerint a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén is téma volt a „sorosozás”, az ellenzéki képviselők ugyanis hangot adtak annak, hogy kétségbe vonják a terv létezését.

Mirkóczki Ádám például azt a kérdést tette fel, hogy „ez a terv létezik-e”, és ha igen, akkor ezt meg tudják-e erősíteni az ott jelenlévő szolgálatok és hatóságok.

„Elég lett volna számomra egy igen-nem. És hogyha igen a válasz, akkor én ezt szeretném részleteiben látni” – mondta a Jobbik szóvivője.

Hasonló kérdésekre szeretne választ találni az LMP is, amelynek társelnöke, Szél Bernadett közérdekűadat-igénylést nyújtott be a „Soros-terv” létezésének tisztázására.

Szél Bernadett megfogalmazta: ha nem kapja meg a közérdekűadat-kérésben a „Soros-tervet”, azt „tudjuk be annak”, hogy nincsen ilyen, és folyamatosan kormányzati propagandát hallgatunk és látunk, „közpénzből finanszírozva”.

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt azt mondta, számára teljesen egyértelmű, hogy nincsen Soros-terv.

„Ma is hosszú időn keresztül, zárt ülésen vitatkoztak a képviselőtársaim egy olyan kérdésről, amely ebben a formában – napnál világosabb –, hogy nem létezik, kizárólag a Fidesz PR kommunikációjában van ilyen” – jegyezte meg Molnár Zsolt.

Leszögezte: nincs Soros-terv, így arról nem is szükségszerű nemzeti konzultációt folytatni. Meglátása szerint a terv csak figyelemelterelésről szól.

Német Szilárd azonban úgy véli, az ellenzéki képviselők azért vonják kétségbe a terv létezését, hogy ezzel politikai balhét keltsenek, és ennek egyetlen mozgatórugója és célja szerinte az, hogy beteljesedjen Magyarországon „Soros György terve”. Egyben kifogásolta, meglátása szerint az ellenzék pártpoltizálást folytat a testületben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményeiHalálra gázoltak egy férfit Encs és Gibárt között

Halálra gázoltak egy férfit Encs és Gibárt között


RENDŐRSÉG,     BALESET,     GÁZOLÁS

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen