hirdetés
Belföld

Életveszélyesen megsebesítette sógorát egy férfi

Egy vitát követően a gyanúsított több lövést adott le sógorára gáz-riasztó fegyverével, és bántalmazta is őt. A mátészalkai rendőrök otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.
Fegyver A férfi az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével több lövést adott le sógorára (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a Mátészalkai Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást Gy. Béla 58 éves jármi lakos ellen, aki október 11-én 19 óra körül lakóházában szóváltásba keveredett sógorával. A férfi ezután a megalapozott gyanú szerint az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével több lövést adott le sógorára, és bántalmazta is őt.

Az előzetes orvosi vélemény alapján a 44 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az 58 éves férfi beismerő vallomást tett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen