hirdetés
Belföld

Teherbe ejtette a lányát, majd megölte a közös gyermeküket

A férfi több mint 10 éven át zaklatta a lányát, és a második gyermeküket az ágyneműtartóba rejtették el. A rendőrök már csak a halott csecsemőt találták meg.
Erőszak A férfi több mint 10 évig zaklatta szexuálisan a lányát (Forrás: Oxu.az)
hirdetés

A vádlott férfi 49 éves, felesége pedig 39 esztendős. Közösen nevelték 7 kiskorú gyermeküket, valamint 20 éves lányukat.

2006-tól kezdve zaklatta a nagykorú lányát a vádlott, rendszeresen. A vád szerint a férfi "passzivitásával, szülői kötelezettségét megszegve, jelentős mértékben veszélyeztette az akkor még tizennégy éven aluli gyermek értelmi, erkölcsi és fizikai fejlődését"

- írja a HVG.

Sajnos nem az első alkalommal fordult elő, hogy a szexuálisan zaklatott lány gyermeket szüljön az apjától. Az első babának 15 évesen adott életet. A gyermeket nem anyakönyveztették, így leplezték a szexuális zaklatást.

2015-ben aztán újra teherbe esett, és információk szerint a szülőkkel együtt úgy döntöttek, hogy a picit megölik.

2016-ban megszületett a baba, egészséges volt, mégis rongyokba, takarókba csomagolták és elrejtették az ágyneműtartóba azzal a szándékkal, hogy később elássák.

A lány azonban rosszul lett, így kórházba kellett szállítani. Az orvosok elől nem lehetett eltitkolni, hogy nemrégiben szült, így a rendőrség is értesítve lett.

A hatóságok megtalálták a babát a lakásban, sajnos azonban a pici ekkorra már halott volt.

Az ügyészség az apa, az anya, illetve a lány ellen is emberölés miatt indított eljárást. A férfi ellen emellett szexuális erőszak, az anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat. Mindhármuk esetében fegyházbüntetést és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta az ügyészség.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Az LMP a Városliget azbesztmentesítését követeli

Az LMP a Városliget azbesztmentesítését követelihirdetés
Kenderültetvényt találtak a rendőrök Bakson

Kenderültetvényt találtak a rendőrök BaksonMagyar rendőrök fogtak el egy körözött orosz férfit

Magyar rendőrök fogtak el egy körözött orosz férfithirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen