hirdetés
Belföld

Majdnem meghalt egy férfi, mert a felesége azt hitte, „csak kamuzik”

Egy nő azért kérte a mentők segítségét, mert miután veszekedtek a férjével, a férfi mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta csitítani őt – de még ekkor sem igazán hitt a férjének, így arra sem volt hajlandó, hogy a telefont odavigye neki.
Mentőszolgálat A kép illusztráció (Forrás: kisalfold.hu)
hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán arról számolt be, hogy korábban ezen a héten egy „bizonytalan hangú” nő kérte a mentők segítségét azzal, hogy nagyjából a bejelentése előtt húsz perccel veszekedett a férjével, aki mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta őt csitítani. Csakhogy a nő ekkor még nem sok hitelt adott a férje hirtelen fellépő panaszainak...

A mentésirányító igyekezett több információt megtudni a betegről, de a férfi a veszekedést azzal zárta le, hogy bezárkózott a saját szobájába, a nő pedig még ekkor sem állt szóba a férjével – a mentésirányító így hiába kérte arra is, hogy legalább a telefont vigye oda a férfinak.

Végül a rutinos mentésirányító elkérte a férfi mobilszámát, amelyen keresztül el is érte őt, a beteg pedig igazolta a történetet. A panaszai alapján azonnal megfelelő szintű egység indult el a bajban lévő férfi megsegítésére.

A kiérkező mentőket a feleség továbbra is szkeptikusan fogadta, és azt mondta nekik:

„Tuti, nincs nagy baj, hisz azóta még le is feküdt aludni”.

Ahogyan azonban kiderült, nagyon is „volt baj”: az esetkocsi szinte az utolsó pillanatban érkezett.

A vizsgálatok komoly keringési zavart mutattak ki az addigra már igen rossz állapotba került 39 éves férfinál, akit életmentő helyszíni ellátást követően szállítottak az intenzív osztályra – „aggódva zokogó felesége társaságában”.

A nő út közben azt ismételgette:

„Azt hittem csak kamuzik! Soha hasonló panasza sem volt!”

Később a nő telefonon megköszönte a mentésirányító emberséges hozzáállását, és egyben megígérte, hogy „soha többé nem fognak veszekedni”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén utoljára interpellálhatják a képviselők a kormány tagjait

Idén utoljára interpellálhatják a képviselők a kormány tagjaitHalálos baleset történt Székesfehérvárnál

Halálos baleset történt Székesfehérvárnálhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen