hirdetés
Belföld

Majdnem meghalt egy férfi, mert a felesége azt hitte, „csak kamuzik”

Egy nő azért kérte a mentők segítségét, mert miután veszekedtek a férjével, a férfi mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta csitítani őt – de még ekkor sem igazán hitt a férjének, így arra sem volt hajlandó, hogy a telefont odavigye neki.
Mentőszolgálat A kép illusztráció (Forrás: kisalfold.hu)
hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán arról számolt be, hogy korábban ezen a héten egy „bizonytalan hangú” nő kérte a mentők segítségét azzal, hogy nagyjából a bejelentése előtt húsz perccel veszekedett a férjével, aki mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta őt csitítani. Csakhogy a nő ekkor még nem sok hitelt adott a férje hirtelen fellépő panaszainak...

A mentésirányító igyekezett több információt megtudni a betegről, de a férfi a veszekedést azzal zárta le, hogy bezárkózott a saját szobájába, a nő pedig még ekkor sem állt szóba a férjével – a mentésirányító így hiába kérte arra is, hogy legalább a telefont vigye oda a férfinak.

Végül a rutinos mentésirányító elkérte a férfi mobilszámát, amelyen keresztül el is érte őt, a beteg pedig igazolta a történetet. A panaszai alapján azonnal megfelelő szintű egység indult el a bajban lévő férfi megsegítésére.

A kiérkező mentőket a feleség továbbra is szkeptikusan fogadta, és azt mondta nekik:

„Tuti, nincs nagy baj, hisz azóta még le is feküdt aludni”.

Ahogyan azonban kiderült, nagyon is „volt baj”: az esetkocsi szinte az utolsó pillanatban érkezett.

A vizsgálatok komoly keringési zavart mutattak ki az addigra már igen rossz állapotba került 39 éves férfinál, akit életmentő helyszíni ellátást követően szállítottak az intenzív osztályra – „aggódva zokogó felesége társaságában”.

A nő út közben azt ismételgette:

„Azt hittem csak kamuzik! Soha hasonló panasza sem volt!”

Később a nő telefonon megköszönte a mentésirányító emberséges hozzáállását, és egyben megígérte, hogy „soha többé nem fognak veszekedni”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 25. heti nyerőszámaiPárttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalomhirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen