hirdetés
Belföld

Kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak Vácon

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz a váci rendőrség, miután néhány héttel ezelőtt kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak a város utcáin.
Váci éjszaka - 2017. október A beszámolók szerint a magukból kikelő tisztségviselők kötekedtek egy bolti eladóval, kukákat borogattak és még néhány közlekedési táblát is egy kupacba hordtak (Forrás: Vac.hu)
hirdetés

A beszámolók szerint a magukból kikelő tisztségviselők kötekedtek egy bolti eladóval, kukákat borogattak és még néhány közlekedési táblát is egy kupacba hordtak, a HVG értesülései szerint.

Az ügyben nyomozás indult, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytat, miután a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kizárási indítványt terjesztett elő.

Pető Tibor, a Fidesz-KDNP váci elnöke úgy nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, hogy amennyiben bebizonyosodik a képviselők bűnössége, úgy azt követően határozzák majd meg, milyen lépéseket is kívánnak tenni.

 

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elfáradt, majd segítséget kért a tolvaj

Elfáradt, majd segítséget kért a tolvaj


ÖRKÉNY,     RENDŐRSÉG,     LOPÁS

hirdetés
Két holttestet találtak Szentendrén

Két holttestet találtak SzentendrénA jobb oktatásért tüntettek diákok a fővárosban

A jobb oktatásért tüntettek diákok a fővárosbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen