hirdetés
Belföld

Hatmillió forinttal károsítottak meg idős embereket három megyében

Vádat emelt a Pásztói Járási Ügyészség öt ember ellen, aki betöréses lopásokkal több mint hatmillió forintos kárt okozott idős embereknek Nógrád, Heves és Pest megyében - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség helyettes vezetője pénteken az MTI-vel.
Bírói kalapács A kép illusztráció (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Nagy Zsuzsanna elmondta: az egymással rokoni kapcsolatban álló, munkahellyel nem rendelkező két nő és három férfi 2016 februárja és áprilisa között követte el a betöréses lopásokat. A három megyében tizenkét ingatlanból tulajdonítottak el ékszereket, készpénzt és takarékbetétkönyvet.

A főügyészhelyettes hozzátette, a kiszemelt helyeken két vádlott mindig az autóban maradt és figyelt, míg a többiek a házakban értékek után kutattak.

Az elkövetők több mint 6 millió forint kárt okoztak a jellemzően időskorú sértetteknek, a pénzből mindössze 660 ezer forint térült meg.

A Pásztói Járási Ügyészség valamennyi vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta, és kötelezné őket a sértettek kárának megtérítésére.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálos baleset történt Kaposváron

Halálos baleset történt Kaposváron


KAPOSVÁR,     BALESET,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen