hirdetés
Belföld

Kidobta a konzultációs ívet, ezért inzultálták a vak zongoraművészt

Weszely Ernő vak zongora- és harmonikaművészt lánya szerint azt követően inzultálták a lakásán, hogy közölte a vele szóba elegyedő, feltehetőleg idős önkéntesekkel, hogy nem töltötte ki a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultációs ívet.
Weszely Ernő Weszely Ernő (Forrás: budakesziklub.network.hu)
hirdetés

Weszely Zsuzsa nyílt levelében azt írta, hogy múlt hétfő délután két idős hölgy csengetett be édesapja óbudai lakásába, akik azt állították, hogy Soros Györggyel kapcsolatban hoztak tájékoztató anyagot, és egyben azt kérdezték Weszely Ernőtől, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt. Erre a művész azt felelte, hogy az ívet kidobta a kukába, mire lánya állítása szerint a nők a haját és a bal fülét kezdték tépni, továbbá

„rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros bérenceztek”.

Weszely Zsuzsa szerint az egész pár másodpercig tarthatott.

A Reflektor blog által közölt levél szerint a helyzetnek a szomszéd vetett véget, aki kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Erre az idős nők „úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak”.

A Fidesz közleményében úgy reagált a Reflektor blogon megjelent levélre, hogy „az LMP által foglalkoztatott Ron Werber gyűlöletgyára álhírekkel támadja a nemzeti konzultációt”. A közleményben „hazugságnak” nevezik a Reflektor blog által közölt írást, s leszögezik, hogy nem történt ilyen, és a vádakat az önkéntesek határozottan cáfolják.

„Elmondásuk szerint békés beszélgetést folytattak a köztiszteletben álló művésszel. Az incidenst tehát a már minden bizonnyal Ron Werber befolyása alatt álló LMP-s média találta ki és az álhírt az a Weszely Zsuzsa közölte nyílt levélben az oldallal, aki az LMP fizetett kommunikációs tanácsadója” – közölte a Fidesz.

Meglátásuk szerint az LMP újra és újra bebizonyítja, hogy „Soros György érdekeit szolgálják”.

Az Index megkeresésére Weszely Zsuzsa egyébként elmondta, hogy a nyílt levélben ismertetett eset miatt nem tettek feljelentést, Weszely Ernő pedig azt mondta, hogy azért nem fordult a rendőrséghez, mert nem látja értelmét. Elmondása szerint valahányszor így tett, soha nem rendeződött a dolga, és a végén még ő érezte rosszul magát.

A nyílt levéllel az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet arra, „milyen szégyenteljes dolgok történnek” az országban. A levéllel az emberek figyelmét szerették volna felhívni arra, hogy „ne bolonduljanak meg teljesen”. Weszely azon reményének is hangot adott, hogy

„a felelősök talán elgondolkoznak arról, hogy határt kéne szabniuk az őrületnek”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodák

A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodákA bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrségSzarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között

Szarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között


TAPOLCA,     BALATONEDERICS,     VONAT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen