hirdetés
Belföld

Gázpisztollyal lőtt egy kerékpárosra egy férfi

Egy autó vezetője egy kerékpárosra lőtt a nála lévő gázriasztó fegyverrel, aztán elhajtott a helyszínről – a rendőrök azonban elfogták őt.
Fegyver Gázpisztollyal lőtt egy kerékpárosra egy férfi (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint november hatodikán öt óra körül Budapesten a VII. kerületi Izabella utcában egy autó sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett.

A vita hevében a gépkocsit vezető férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel egy alkalommal rálőtt a kerékpárosra, majd elhajtott a helyszínről. A kerékpárosnak nem sérült meg a lövés következtében.

A nyomozók rövid adatgyűjtést követően megállapították, hogy a gépkocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a Budapest, VIII., Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak. A férfi gépkocsijában a rendőrök megtalálták a gáz-riasztó fegyvert, amit le is foglaltak tőle.

A nyomozók mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elfáradt, majd segítséget kért a tolvaj

Elfáradt, majd segítséget kért a tolvaj


ÖRKÉNY,     RENDŐRSÉG,     LOPÁS

hirdetés
Két holttestet találtak Szentendrén

Két holttestet találtak SzentendrénA jobb oktatásért tüntettek diákok a fővárosban

A jobb oktatásért tüntettek diákok a fővárosbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen