hirdetés
Belföld

Gázpisztollyal lőtt egy kerékpárosra egy férfi

Egy autó vezetője egy kerékpárosra lőtt a nála lévő gázriasztó fegyverrel, aztán elhajtott a helyszínről – a rendőrök azonban elfogták őt.
Fegyver Gázpisztollyal lőtt egy kerékpárosra egy férfi (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint november hatodikán öt óra körül Budapesten a VII. kerületi Izabella utcában egy autó sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett.

A vita hevében a gépkocsit vezető férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel egy alkalommal rálőtt a kerékpárosra, majd elhajtott a helyszínről. A kerékpárosnak nem sérült meg a lövés következtében.

A nyomozók rövid adatgyűjtést követően megállapították, hogy a gépkocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a Budapest, VIII., Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak. A férfi gépkocsijában a rendőrök megtalálták a gáz-riasztó fegyvert, amit le is foglaltak tőle.

A nyomozók mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálos baleset történt Kaposváron

Halálos baleset történt Kaposváron


KAPOSVÁR,     BALESET,     RENDŐRSÉG

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen