hirdetés
Belföld

Majdnem 60 ezer család kapott már csokot

2015. júliusától ez év szeptemberéig 59 ezer család 162 milliárd forint összegben vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt – írja a Magyar Idők Rétvári Bence Magyar Zoltán kérdésére adott írásbeli válasza alapján.
Családi ház A kép illusztráció (Forrás: businessandlegal.ie)
hirdetés

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkárának írásbeli válasza szerint a 34,5 milliárd forintnyi áfa-visszatérítés és a 70 milliárd forint összegben folyósított kamattámogatott kölcsön további segítséget jelentett – írja a Magyar Idők.

Az államtitkár közölte azt is, hogy a július elsejével elindított Könnyű közmű program díjmentessége nem jelent teljes ingyenességet; a bekötéssel kapcsolatos további költségeket, például a bekötővezeték kiépítésének anyagköltségét és munkadíját ezentúl is meg kell fizetni. Nem vonatkozik továbbá a térítésmentesség a fogyasztói vezetékek és felhasználói berendezések beépítésére és a mellékvízmérő beszerelésére sem.

Rétvári Bence megjegyezte, két hónap alatt 2 milliárd forintot takaríthattak meg a családok és a kisvállalatok a víz-, gáz- és villamosenergia-hálózatokra történő rácsatlakozással.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hat találatos nem volt, így most is tovább nő a főnyeremény

Hat találatos nem volt, így most is tovább nő a főnyereményOrbán Viktor évértékelő beszéde: ez a nyolc év jól sikerült

Orbán Viktor évértékelő beszéde: ez a nyolc év jól sikerülthirdetés
A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen

A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen


HIDVÉGHI BALÁZS,     FIDESZ,     ENSZ

Kimentettek egy férfit a Dunából a rendőrök

Kimentettek egy férfit a Dunából a rendőrök


RENDŐRSÉG,     BUDAPEST,     DUNA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen