hirdetés
Belföld

LMP: árnyékbizottságban kell vizsgálni a rendvédelmi szervek működését

Árnyékbizottság felállítását kezdeményezi az LMP a rendvédelmi szervek, valamint az azokat irányító kormányzati tevékenység ellenőrzése céljából, hogy a kormányoldal ne használhassa azokat kampánycélra vagy a „kormánypártiak bűnözői tevékenységének elfedésére”.
Demeter Márta Demeter Márta (Forrás: pestisracok.hu)
hirdetés

Demeter Márta, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján közölte: az MSZP és a DK azt jelezte, hogy nem kíván részt venni a munkában, a Jobbik és a többi független képviselő azonban várhatóan november végén tárgyalóasztalhoz ül.

Az árnyékbizottság szükségességét azzal indokolta: a kormánypárti többség folyamatosan "elszabotálja" azon szervek ellenőrzését az Országgyűlésben, amelyek felett szerinte mérhetetlen hatalomra tettek szert. Politikusaik nem hajlandók válaszolni az ellenzék kérdéseire, miközben naponta hivatkoznak nemzetbiztonsági ürügyre vagy akár terrorveszélyre anélkül, hogy ezt bármivel is alátámasztanák - fejtette ki.

Ezek közül Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter kijelentését emelte ki, aki korábban azt mondta: akár utcai zavargásokra is számítanak a kampányban.

Demeter Márta, akinek LMP-taggá válása folyamatban van, azt is bejelentette: a párt feljelentést tesz Tállai Andrással, az adóhatóságot felügyelő államtitkárral szemben, aki szerintük hivatali hatalmával visszaélve érte el a Mol vezetőinél, hogy csökkentsék az üzemanyag árát választókerületében, Mezőkövesden.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 28. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 28. heti nyerőszámaihirdetés
Megvannak az ötöslottó 28. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 28. heti nyerőszámai


NYEREMÉNYEK,     LOTTÓ,     SZERENCSE

Vadkenderből ültetett sövényt egy keszthelyi nő

Vadkenderből ültetett sövényt egy keszthelyi nőRendőrnek adta ki magát négy férfi Budapesten, hogy marihuánához jusson

Rendőrnek adta ki magát négy férfi Budapesten, hogy marihuánához jussonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen