hirdetés
Belföld

Tizenéves lány hagyhatta magára a Nyíregyházán holtan talált csecsemőt

A Nyíregyházán holtan talált csecsemőt egy tizenöt éves kamaszlány szülhette, az újszülött pedig még élhetett, amikor az anyja magára hagyta – értesült a Bors.
Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasháznál Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2017. november 19-én egy nyíregyházi társasháznál, ahol halott csecsemőt találtak a közeli konténer mellett. MTI Fotó: Taipusz Attila
hirdetés

Vasárnap este egy nyíregyházi társasház előtt egy konténer mellett egy halott csecsemőt találtak, a rendőrség ekkor azt közölte, büntetőeljárás keretében, szakértők bevonása mellett vizsgálja a haláleset körülményeit.

A Borsnak egy közeli bolt alkalmazottja azt mondta, az emberek egyszerre csak azt kiabálták neki, hogy hívja a rendőröket, amit a nő azonnal meg is tett. A bolt dolgozója azt mondta, a csecsemő teljesen meztelenül feküdt a házfal és a ruhaadományoknak fenntartott konténer között, és még a köldökzsinórt sem vágták le róla rendesen.

A helyiek nem értik azt sem, hogy az anya miért nem adta le inkább az újszülöttet a kórház elé kihelyezett krízisinkubátorba, ahol mindezt névtelenül is megtehette volna.

A helyszínre kiérkező rendőrök közel harminc tárgyat vittek magukkal a vizsgálatra, a helyszínelés egészen hajnali fél kettőig tartott.

A Bors úgy tudja, a csecsemő még élhetett, amikor anyja magára hagyta őt, egyben a lap úgy értesült, a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a helyi kórházból megszökött egy szülési fájdalmakra panaszkodó tizenöt év körüli lány.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatoson

A 29. héten 2 telitalálat is adódott a hatosonKéssel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban

Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóbanhirdetés
Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök

Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi rendőrök86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületén

86 éves férfi vesztette életét egy balesetben Somogyvár külterületénMegvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 29. heti nyerőszámaihirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen