hirdetés
Belföld

Tizenéves lány hagyhatta magára a Nyíregyházán holtan talált csecsemőt

A Nyíregyházán holtan talált csecsemőt egy tizenöt éves kamaszlány szülhette, az újszülött pedig még élhetett, amikor az anyja magára hagyta – értesült a Bors.
Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasháznál Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2017. november 19-én egy nyíregyházi társasháznál, ahol halott csecsemőt találtak a közeli konténer mellett. MTI Fotó: Taipusz Attila
hirdetés

Vasárnap este egy nyíregyházi társasház előtt egy konténer mellett egy halott csecsemőt találtak, a rendőrség ekkor azt közölte, büntetőeljárás keretében, szakértők bevonása mellett vizsgálja a haláleset körülményeit.

A Borsnak egy közeli bolt alkalmazottja azt mondta, az emberek egyszerre csak azt kiabálták neki, hogy hívja a rendőröket, amit a nő azonnal meg is tett. A bolt dolgozója azt mondta, a csecsemő teljesen meztelenül feküdt a házfal és a ruhaadományoknak fenntartott konténer között, és még a köldökzsinórt sem vágták le róla rendesen.

A helyiek nem értik azt sem, hogy az anya miért nem adta le inkább az újszülöttet a kórház elé kihelyezett krízisinkubátorba, ahol mindezt névtelenül is megtehette volna.

A helyszínre kiérkező rendőrök közel harminc tárgyat vittek magukkal a vizsgálatra, a helyszínelés egészen hajnali fél kettőig tartott.

A Bors úgy tudja, a csecsemő még élhetett, amikor anyja magára hagyta őt, egyben a lap úgy értesült, a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a helyi kórházból megszökött egy szülési fájdalmakra panaszkodó tizenöt év körüli lány.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél

Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél


DUNA,     VÍZÁLLÁS,     VÍZÜGY

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen